Πετρέλαιο: Διαγραφή των αρχικών απωλειών και αμετάβλητο «κλείσιμο»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πετρέλαιο: Διαγραφή των αρχικών απωλειών και αμετάβλητο «κλείσιμο»
H αβεβαιότητα γύρω από τις προοπτικές για την οικονομία και τη ζήτηση ενέργειας συνέχισαν να περιορίζουν τα τυχόν κέρδη για τις τιμές του πετρελαίου.

Αν και αρχικά κινήθηκαν πτωτικά, οι τιμές στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης πετρελαίου διέγραψαν τις απώλειές τους την Πέμπτη παραμένοντας σχεδόν αμετάβλητες για τη συνεδρίαση.

Οι τιμές βρήκαν κάποια υποστήριξη μετά από την έκθεση της Υπηρεσίας Ενεργειακών Πληροφοριών που έδειξαν τρίτη συνεχόμενη εβδομαδιαία πτώση των αποθεμάτων αργού στις ΗΠΑ, μαζί με μεγαλύτερες από τις αναμενόμενες εβδομαδιαίες μειώσεις στις προμήθειες βενζίνης και διυλισμένου προϊόντος.

Ωστόσο, η αβεβαιότητα γύρω από τις προοπτικές για την οικονομία και τη ζήτηση ενέργειας συνέχισαν να περιορίζουν τα τυχόν κέρδη για τις τιμές του πετρελαίου, αναφέρουν αναλυτές στο Marketwatch.

Το αμερικάνικο αργό πετρέλαιο παράδοσης Αυγούστου αυξήθηκε οριακά στα 71,80 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Το brent παράδοσης Σεπτεμβρίου υποχώρησε 72 σεντς, ή 0,9%, στα 75,93 δολάρια το βαρέλι στο ICE Futures Europe.

Πίσω στο Nymex, η βενζίνη παράδοσης Αυγούστου σημείωσε πτώση 0,7% στα 2,50 δολάρια το γαλόνι, ενώ το πετρέλαιο θέρμανσης παράδοσης Αυγούστου σημείωσε έκπτωση 1,4% στα 2,46 δολάρια το γαλόνι.

To φυσικό αέριο παράδοσης Αυγούστου, μειώθηκε κατά 2,1% στα 2,60 δολάρια ανά εκατομμύριο βρετανικές θερμικές μονάδες

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Πτώση για τα αποθέματα πετρελαίου - Χειρότερη των εκτιμήσεων η μείωση για τη βενζίνη

Χρυσός: Υποχώρησαν οι τιμές από τα ισχυρά στοιχεία για την αγορά εργασίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider