Wall Street: Ήπιες μεταβολές στους δείκτες - Συνεχίζεται το rebound

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Wall Street: Ήπιες μεταβολές στους δείκτες - Συνεχίζεται το rebound
Ήπιες είναι οι μεταβολές που καταγράφουν οι κύριοι δείκτες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, αφού ο S&P 500 και ο Nasdaq Composite σημείωσαν τα μεγαλύτερα σερί κερδών τους για το 2024.

Τελευταία ενημέρωση 18:58

Ήπιες είναι οι μεταβολές που καταγράφουν οι κύριοι δείκτες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με τους S&P 500 και Nasdaq Composite να προέρχονται από το μεγαλύτερι σερί κερδών τους για το 2024, με 8 διαδοχικές θετικές συνεδριάσεις.

Πιο συγκεκριμένα στο ταμπλό, ο Dow Jones αυτή την ώρα κινείται καθοδικά κατά 0,030% στις 40.901 μονάδες, ο ευρύτερος S&P 500 χάνει κατά 0,28% στις 5.614,75 μονάδες και ο τεχνολογικός Nasdaq καταγράφει πτώση σε ποσοστό 0,34% και τις 19.931 μονάδες.

Υπενθυμίζεται ότι η εβδομάδα στην Wall Street ξεκίνησε με θετικά πρόσημα, με τους βασικούς δείκτες όχι μόνο να διατηρούν, αλλά να διευρύνουν περαιτέρω τα κέρδη της προηγούμενης εβδομάδας. Συνεχίζεται έτσι το rebound από το ραγδαίο selloff που κλόνισε τις αγορές παγκοσμίως στις αρχές του μήνα.

Οι επενδυτές αναμένουν την ομιλία του προέδρου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, Τζερόμ Πάουελ την Παρασκευή στο ετήσιο οικονομικό συμπόσιο του Jackson Hole, για τυχόν ενδείξεις μείωσης των επιτοκίων.

Στα επιχειρηματικά, η εταιρεία κυβερνοασφάλειας Palo Alto Networks σημείωσε άνοδο άνω του 2% αφού ξεπέρασε τις προσδοκίες για το τέταρτο οικονομικό τρίμηνο. Οι προβλέψεις για τα προσαρμοσμένα κέρδη στο τρέχον τρίμηνο ήταν πάνω από τις εκτιμήσεις. Η μετοχή της αυξάνεται κατά 6,18%.

Η εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών σπιτιού Lowe's ανακοίνωσε κέρδη που δεν ανταποκρίθηκαν στα έσοδα, καθώς η εταιρεία μείωσε τις ετήσιες προβλέψεις για τα κέρδη της, σημειώνοντας την αναμενόμενη επιβράδυνση των καταναλωτικών δαπανών. Ωστόσο, τα καθαρά κέρδη για το δεύτερο τρίμηνο ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις της Wall Street. Η μετοχή της κυμαίνεται οριακά στο 0,02%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Ταύροι» για τις ευρωαγορές οι αναλυτές - Γιατί βλέπουν νέα ρεκόρ

Deal Μαρινάκη με ναυτιλιακή της Σαουδικής Αραβίας για πλοία αξίας 1 δισ. δολαρίων

Alpha Bank: Στον χρηματιστηριακό δείκτη αειφορίας «FTSE4Good» για 8η συνεχή χρονιά

gazzetta
gazzetta reader insider insider