Νέες πιέσεις στο Χρηματιστήριο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέες πιέσεις στο Χρηματιστήριο
Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω καθοδικής κίνησης και των ευρωπαϊκών αγορών.

Πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω καθοδικής κίνησης και των ευρωπαϊκών αγορών, οι οποίες οδεύουν προς την πέμπτη διαδοχική συνεδρίαση με απώλειες.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 1.440,07 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,45%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 6,99 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,52%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,32%.

Ανοδικά κινούνται 23 μετοχές, 48 πτωτικά και 14 παραμένουν σταθερές.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Σαράντης (+1,10%) και της Jumbo (+0,91%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Aegean Airlines (-1,65%), της Εθνικής (-0,93%) και της Eurobank (-0,88%).

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Μύλοι Σαραντόπουλος +9,09% και Εβροφάρμα +2,74%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Νάκας -9,03% και Alpha Αστικά Ακίνητα -5,43%.

Σημειώνεται πως την Πέμπτη, το ταμπλό στο Χρηματιστήριο Αθηνών βάφτηκε «πράσινο», λαμβάνοντας ισχυρή ώθηση από τις μετοχές των Jumbo, Aegean, Μυτιληναίος και ΔΕΗ, με την αγορά να καλύπτει τις απώλειες της Τετάρτης, ενώ η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 105,87 εκατ. ευρώ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Sato: Επικυρώθηκε η Συμφωνία Εξυγίανσης

Τράπεζες: Μπαράζ μειώσεων στις χρεώσεις συναλλαγών

gazzetta
gazzetta reader insider insider