Παραμένει στην Tata Motors η Jaguar Land Rover!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παραμένει στην Tata Motors η Jaguar Land Rover!
Η ινδική φίρμα στην οποία ανήκει η Jaguar Land Rover, διαψεύδει με σχετική επιστολή, τις φήμες περί πώλησης της JLR.

Η Tata Motors, μέσω του προέδρου της Natarajan Chandrasekaran, διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες περί πώλησης της Jaguar Land Rover. Μάλιστα ο Chandrasekaran έστειλε επιστολή στην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Theresa May, στην οποία την καθησυχάζει και παράλληλα τονίζει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την Jaguar Land Rover.

Πιο αναλυτικά αναφέρει:

«Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι παραμένουμε πιστοί στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και επιτυχία της Jaguar Land Rover. Η Jaguar Land Rover θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει τις παγκόσμιες προκλήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας και για αυτό η διοίκηση λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για να οδηγήσει την εταιρεία στην επιχειρηματική αριστεία, συνεχίζοντας παράλληλα να επενδύει σε καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες, προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν υπάρχει καμία αλήθεια στις φήμες ότι η Tata Motors θέλει να εκχωρήσει το μερίδιό της στη Jaguar Land Rover ή να καταργήσει τη Jaguar. Είμαι σίγουρος πως αυτά τα εγγενή πλεονεκτήματα, σε συνδυασμό με τις εστιασμένες προσπάθειες της διοίκησης για μεσοπρόθεσμη βελτίωση των επιδόσεων και τη βελτίωση της επιχειρησιακής μόχλευσης, θα συμβάλουν ώστε η Jaguar Land Rover να προσφέρει σταθερή, ανταγωνιστική και αυξανόμενη ταμειακή ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια».

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι στα τέλη Οκτωβρίου η Tata Motors ανακοίνωσε ένα νέο πλάνο αναδιάρθρωσης σχετικά με την Jaguar Land Rover, στο πλαίσιο της επαναφοράς της εταιρείας σε θετική τροχιά, μετά τα αλλεπάλληλα «χτυπήματα» που έχει υποστεί, τόσο με το Brexit, καθώς και τις συνεχείς διαμάχες μεταξύ Η.Π.Α. και Κίνας, όσο και με την πτώση σε πωλήσεις των diesel οχημάτων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider