Εφαρμογή σε iOS και Android για τον Μίκαελ Σουμάχερ!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εφαρμογή σε iOS και Android για τον Μίκαελ Σουμάχερ!
Θα είναι διαθέσιμη από 3 Ιανουαρίου του 2019, με αφορμή τα 50ά γενέθλια του Γερμανού επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.

Η Ferrari θα εγκαινιάσει στις 3 Ιανουαρίου του 2019, μία ειδική έκθεση με αφορμή τα πεντηκοστά γενέθλια του Μίκαελ Σουμάχερ, στο μουσείο της στο Μαρανέλο. Την ίδια μέρα και με την ίδια εορταστική αφορμή, θα είναι διαθέσιμη και η επίσημη εφαρμογή για smartphones για τον Γερμανό «θρύλο» της Formula 1.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της «συνεργασίας» της οικογένειας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 με το «Keep Fighting Foundation, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη τόσο για iOS, όσο και για Android «έξυπνες» συσκευές. Όσοι θαυμαστές ή μη του Γερμανού πιλότου την «κατεβάσουν», θα έχουν πρόσβαση σε ένα εντυπωσιακό ψηφιακό άλμπουμ, γεμάτο με υλικό από την καριέρα του «Σούμι».

Michael Schumacher app

Παράλληλα, πέρα από το αναμενόμενα πλούσιο οπτικο-ακουστικό υλικό, τα στατιστικά στοιχεία με τα ρεκόρ του Γερμανού παγκόσμιου πρωταθλητή, θα περιλαμβάνεται επίσης και τελευταία συνέντευξη του Σουμάχερ, πριν τον τραυματισμό του, ο οποίος τον έχει καθηλώσει από τις 29 Δεκεμβρίου του 2013.

Επίσης, για τους λάτρεις της τεχνολογίας, διαθέσιμες θα είναι και δύο ψηφιακές «ξεναγήσεις», είτε στην έκθεση με την προσωπική συλλογή του «Σούμι» στην Κολωνία, είτε στην πίστα κάρτ Erftlandring, στην οποία ο Μίκαελ Σουμάχερ ξεκίνησε την καριέρα του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider