Τώρα το Renault Clio από 10.990 ευρώ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τώρα το Renault Clio από 10.990 ευρώ
Η Renault κάνει πολύ εύκολη την αγορά ενός καινούριου Clio, καθώς το διαθέτει στην ελληνική αγορά σε ασυναγώνιστες τιμές εκκίνησης από 10.990 ευρώ και με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Η Renault ταράζει τα νερά της κατηγορίας supermini με μία πολύ δυνατή προσφορά. Συγκεκριμένα, η ελληνική αντιπροσωπεία διαθέτει το δημοφιλές Clio με τιμές εκκίνησης από 10.990 ευρώ σε συνδυασμό με πενταετή εργοστασιακή εγγύηση, τρία χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια και έξι μήνες δωρεάν ασφάλιση, με εξαίρεση την έκδοση 0.9 TCe Αuthentic με τον κινητήρα των 75 ίππων.

Πρόκειται για μία εξαιρετική πρόταση, καθώς το Clio αποτελεί ένα μοντέλο διαχρονικής αξίας από το οποίο έχουν πουληθεί σε περίπου 30 χρόνια από από 15 εκατ. μονάδες. Το γαλλικό μοντέλο ξεχωρίζει με την άνεση και τον σύγχρονο σχεδιασμό του, τα υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητας, το μοντέρνο σύστημα πολυμέσων και βεβαίως τη γκάμα των κινητήρων του, η οποία απαρτίζεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 0,9 λίτρων και δύο πετρελαίου 1,5 λίτρων με 75 και 90 άλογα ανώτατη απόδοση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider