Black Friday με εντυπωσιακή έκπτωση 3.000 ευρώ για το τρίτροχο scooter Quadro QV3

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Black Friday με εντυπωσιακή έκπτωση 3.000 ευρώ για το τρίτροχο scooter Quadro QV3
Διεκδικήστε τώρα ένα από 24 τρίτροχα scooter 350 κ.εκ. Quadro QV3, με κόστος μόλις 4.690 ευρώ

Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. με τη συνεργασία της Quadro πραγματοποιούν τη μεγαλύτερη Black Friday προσφορά που έχει γίνει στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Συγκεκριμένα, προσφέρουν το Quadro QV3, το τρίτροχο scooter με το πλέον τεχνολογικά εξελιγμένο σύστημα εμπρόσθιας ανάρτησης HTS, με έκπτωση 3.000 €. Από 7.690 €, μόνο με 4.690€.

Η εταιρεία άρχισε να δέχεται προπαραγγελίες, καθώς η προσφορά ισχύει για τους 24 πρώτους που θα κλείσουν το QV3 σε ένα από τα 3 χρώματα Mat Grey, Red και White. Η παράδοση στους 24 τυχερούς ιδιοκτήτες θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/11 Black Friday

Quadro QV3

Το QV3 είναι τρίτροχο scooter, που ανήκει στην κλάση L5e και σύμφωνα με ότι ισχύει στη χώρα μας, μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου που έχει εκδοθεί έως 18/01/2013. Highlight του μοντέλου αποτελεί το υψηλής τεχνολογίας υδροπνευματικό σύστημα ανάρτησης HTS (Hydraulic Tilting System). Πρόκειται για μία παγκόσμια καινοτομία, που προσδίδει στο scooter σταθερότητα, ικανότητα ελιγμών, ασφάλεια και απόλαυση στην οδήγηση.

Το σύστημα HTS επιτρέπει και στους δύο εμπρόσθιους τροχούς να προσαρμόζονται διαρκώς στην επιφάνεια του δρόμου χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη ικανότητα από τον οδηγό, εξασφαλίζοντας έτσι μια σταθερή και άνετη οδήγηση ακόμα και σε καταστάσεις που θα έθεταν μια συμβατική μοτοσικλέτα εκτός ισορροπίας – όπως για παράδειγμα τα σαμαράκια, οι λακκούβες, ράγες, ξαφνικά εμπόδια κ.λ.π.).

Quadro QV3

O καινοτόμος μηχανισμός κλίσης επιτρέπει στο όχημα να αποδίδει τα μέγιστα σε οδική συμπεριφορά και άνεση, προσφέροντας ευχαρίστηση και ένα μοναδικό αίσθημα ασφάλειας. Το QV3 της Quadro διαθέτει κινητήρα 346 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ 29 ίππων στις 7.000 σ.α.λ., με αποτέλεσμα πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις τόσο για αστική, όσο και για υπεραστική χρήση.

Quadro QV3

Για να μάθετε περισσότερα αλλά και να προλάβετε τη μοναδική αυτή προσφορά, μπορείτε να απευθυνθείτε στην έκθεση της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., Θησέως 312 – Καλλιθέα, τηλ.:2109521108 ή να επισκεφτείτε το www.quadroscooters.gr/blackfriday

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider