VW Arteon R-Line μόνο για 250 τυχερούς (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
VW Arteon R-Line μόνο για 250 τυχερούς (pics)
Μια ειδική έκδοση του κορυφαίου sport sedan μοντέλου της παρουσίασε η VW, με κύριο χαρακτηριστικό τις υψηλές επιδόσεις και τη δυναμική πολυτέλεια.

Το Volkswagen Arteon διαθέτει ένα εντυπωσιακό τετράθυρο coupe αμάξωμα με πολύ δυναμικές αναλογίες και GT χαρακτήρα. Στη νέα του έκδοση R-Line, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 250 αντίτυπα, ειδικά στοιχεία εξοπλισμού, αισθητικές λεπτομέρειες και οι πιο ισχυροί κινητήρες της γκάμας, αναλαμβάνουν να τονίσουν ακόμα περισσότερο τον πρωτοποριακό του χαρακτήρα αλλά και τη συνολική του απόδοση.

Arteon R-Line

Εξωτερικά το ειδικό χρώμα Moonstone Grey συνδυάζεται με ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και οροφή μαύρης απόχρωσης, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός σπορ και ταυτόχρονα κομψού συνόλου. Στο εσωτερικό η ευρεία χρήση δέρματος Nappa προσφέρει την απαραίτητη πολυτέλεια που ήδη ενυπάρχει στο πλήρως ψηφιακό περιβάλλον του μοντέλου.

Arteon R-Line

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, δύο κινητήρες βενζίνης 190 και 272 ίππων και δύο κινητήρες diesel, 190 και 240 ίππων. Όλες οι εκδόσεις κινητήρων συνδυάζονται με αυτόματα κιβώτια διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, ενώ οι ισχυρότερες diesel και βενζίνης επίσης με τετρακίνηση 4Motion.

Arteon R-Line

Εκτός από τους μεγάλους τροχούς, το νέο VW Arteon R-Line έχει να επιδείξει ακόμα μια σημαντική προσθήκη στην κατεύθυνση της βελτίωσης της οδικής του συμπεριφοράς. Οι δύο ισχυρότερες εκδόσεις, διαθέτουν αμορτισέρ με ηλεκτρική ρύθμιση, η οποία όμως είναι συνεχώς μεταβαλλόμενη ανάλογα με τις συνθήκες και όχι μόνο μέσω της επιλογής προγράμματος οδήγησης (Comfort, Normal, Sport, Individual).

Arteon R-Line

Σε επίπεδο εξοπλισμού, η έκδοση R-Line έχει κυριολεκτικά τα πάντα, ενώ στο βασικό εξοπλισμό έχουν προστεθεί προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως τα Area View, Adaptive Distance Control (ACC) και Dynamic Light Assist μεταξύ πολλών ακόμα.

Arteon R-Line

Η τιμή της έκδοσης των 190 ίππων στη Γερμανία ξεκινά από τις 55.970 ευρώ, ενώ οι παραδόσεις ξεκινούν το Φεβρουάριο του 2020... για όποιον προλάβει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider