Εντυπωσιακό το νέο Hyundai Santa Fe

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Εντυπωσιακό το νέο Hyundai Santa Fe

Στη διεθνή έκθεση της Γενεύης θα κάνει το ντεμπούτο του δια ζώσης το νέο Hyundai Santa Fe, ωστόσο η online αποκάλυψή του αναμένεται εντός του Φεβρουαρίου. Έως τότε, η κορεατική μάρκα παίζει το σύνηθες παιχνίδι της επιλεκτικής διαρροής εικόνων, με τις τελευταίες που βλέπετε στις οθόνες σας να αφορούν μια καλλιτεχνική απεικόνιση του αμαξώματος, τόσο εμπρός όσο και πίσω.

Το μεγάλο σε μέγεθος μοντέλο που διατίθεται τόσο σε πενταθέσια, όσο και σε επταθέσια εκδοχή φαίνεται να αποκτά πολύ πιο δυναμικό χαρακτήρα, αν και αυτού του είδους τα σχέδια δεν μπορούμε να πούμε ότι αποδίδουν αντικειμενικά την πραγματικότητα. Ταυτόχρονα η κορεατική μάρκα δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες του νέου μοντέλου, το οποίο από άποψη διαστάσεων τοποθετείται πάνω από τα Tucson και Kona.

Το νέο Hyundai Santa Fe τέταρτης γενιάς θα διαθέτει πολύ προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, όπως ειδοποίηση για επερχόμενο όχημα κατά την όπισθεν και παράλληλα αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση πιθανής σύγκρουσης. Επίσης θα διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα που θα ενημερώνει τον οδηγό όταν βρίσκονται επιβάτες στο πίσω κάθισμα, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα να ξεχαστεί κάποιος μέσα. Προφανώς αυτό αφορά κάποιους γονείς σε απόγνωση…

Πολλά ακόμα συστήματα, όπως ειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, adaptive cruise control, αυτόματο φρενάρισμα με εντοπισμό πεζών θα περιλαμβάνονται στην «ομπρέλα» συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας με την ονομασία Smart Sense.

Το Sante Fe δείχνει να διαθέτει αυξημένο μεταξόνιο, καθώς οι πρόβολοι εμπρός και πίσω φαίνονται μικρότεροι σε σχέση μα αυτούς του υπάρχοντος μοντέλου. Το μήκος των 4,91 μέτρων είναι ήδη μεγάλο και ίσως διατηρηθεί, ενώ βλέπουμε και αυξημένη την επιφάνεια των πίσω παραθύρων. Σημειώνουμε ότι το μοντέλο τρίτης γενιάς που πωλείται σήμερα δεν εισάγεται στη χώρα μας, ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε αν το αναμενόμενο νέο Santa Fe θα έρθει να συμπληρώσει τη γκάμα του μεσαίου Tucson και του συμπαγούς Kona.

Εντυπωσιακό το νέο Hyundai Santa Fe
Εντυπωσιακό το νέο Hyundai Santa Fe

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider