Με 140 εκ. ευρώ θα «χρυσώσει» η Mercedes τον Χάμιλτον

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Με 140 εκ. ευρώ θα «χρυσώσει» η Mercedes τον Χάμιλτον

Ο περσινός και συνολικά τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, καλείται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Mercedes – AMG για τρία χρόνια, υπογράφοντας σύμφωνα με πληροφορίες ένα κολοσσιαίο συμβόλαιο συνολικής αξίας 140.000.000 ευρώ.

Οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Βρετανού, το οποίο λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν, έχουν ξεκινήσει από το τέλος του 2017, αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλες οι πλευρές ευελπιστούσαν ότι πριν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το GP στη Μελβούρνη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου, οι υπογραφές θα είχαν μπει στη θέση τους. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχουν αξεπέραστα προβλήματα. Μικρές τεχνικές λεπτομέρειες είναι αυτές που πρέπει να ρυθμιστούν με τη συμφωνία να είναι θέμα ημερών, σύμφωνα με τον διευθυντή της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes, τον Τότο Βολφ.

Ήδη ο Χάμιλτον είναι ένας από τις πιο καλοπληρωμένους πιλότους της F1και αθλητές όλων των εποχών. Ο μεγάλος αντίπαλός του ωστόσο –και οδηγός της Ferrari- ο Γερμανός Σεμπάστιαν Φέτελ, υπέγραψε πέρυσι συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα αντί περίπου 120.000.000 ευρώ για το ίδιο διάστημα τριών ετών. Τώρα ο Βρετανός πιλότος έχει την ευκαιρία να τον ξεπεράσει και στις απολαβές, εκτός από τα πρωταθλήματα που έχει την κατοχή του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider