Επιτροπή Ανταγωνισμού ΕΕ: Κανένα πρόβλημα από την παράταση του Brexit

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιτροπή Ανταγωνισμού ΕΕ: Κανένα πρόβλημα από την παράταση του Brexit
Προς το παρόν, είναι προγραμματισμένο η έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση να γίνει στις 12 Απριλίου.

Θετική εμφανίστηκε σε μια νέα παράταση για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η επικεφαλής της επιτροπής ανταγωνισμού της ΕΕ, Μαργκρίτ Βεστάγκερ

«Δεν βλέπω κάποιο ρίσκο από μια παράταση του Brexit» δήλωσε χαρακτηριστικά την Τρίτη, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο CNBC και τόνισε πως «νομίζω πως δεν υπάρχει ρίσκο στο να σκέφτει κανείς 'διπλά' μια επιλογή».

Η Τερέζα Μέι ζήτησε νέα παράταση

Νέα παράταση για την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ζήτησε η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, σε διάγγελμά της.

Η Τερέζα Μέι, σημείωσε πως «καταλαβαίνει πως κάποιοι άνθρωποι έχουν κουραστεί και είναι έτοιμοι να δεχτούν ακόμα και μια αποχώρηση ακόμα και χωρίς συμφωνία». Ξεκαθάρισε όμως πως η ίδια συνεχίζει να υποστηρίζει την αποχώρηση με συμφωνία και ζήτησε μια ακόμα παράταση του άρθρου 50.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο επικεφαλής διαπραγματευτής του ευρωπαϊκού μπλοκ για το Brexit, Μισέλ Μπαρνιέ, είχε δηλώσει πως η έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ χωρίς συμφωνία γίνεται όλο και πιο πιθανή μέρα με τη μέρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider