Βρετανία: Με μιλκσέικ περιέλουσαν το Νάιτζελ Φάρατζ (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βρετανία: Με μιλκσέικ περιέλουσαν το Νάιτζελ Φάρατζ (vid)
Διαδηλωτής στο Νιούκαστλ πέταξε μιλκσέικ στον ηγέτη του Κόμματος Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ.

Με μιλκσέικ περιέλουσε τον ηγέτη του Κόμματος Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ ένας διαδηλωτής στο Νιούκαστλ, στο πλαίσιο περιοδείας του για τις ευρωεκλογές της Πέμπτης.

Λίγο μετά την ομιλία του Φάρατζ σε υποστηρικτές του, ο 32χρονος Πολ Κράουδερ από το χωριό Θρόκλεϊ του Νιούκαστλ προσέγγισε τον ακροδεξιό πολιτικό και του πέταξε ένα μιλκσέικ.

Όπως είπε ο ίδιος, είδε ότι γινόταν μια εκδήλωση του Κόμματος Brexit στο κέντρο της πόλης και πρόσεξε τον Φάρατζ. «Δεν ήξερα ότι ήταν στην πόλη, σκέφτηκα ότι αυτή είναι η μοναδική μου ευκαιρία» δήλωσε. «Είναι δικαίωμα όλων να διαμαρτύρονται ενάντια σε ανθρώπους όπως αυτός. Η κακία και ο ρατσισμός που ο ίδιος διασπείρει στη χώρα είναι πολύ χειρότερα από ένα μιλκσέικ πάνω του».

«Δεν το μετάνιωσα. Άξιζε », είπε, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη σύλληψή του.

«Δυστυχώς κάποιοι οπαδοί της παραμονής έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί, στο σημείο που η φυσιολογική προεκλογική εκστρατεία έχει καταστεί αδύνατη», έγραψε στο Twitter ο Βρετανός πολιτικός, λίγο μετά το περιστατικό. «Για να λειτουργεί μία πολιτισμένη δημοκρατία, είναι αναγκαίο οι χαμένοι να δείχνουν συναίνεση, όμως οι πολιτικοί που δεν δέχονται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση», προσέθεσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider