Οι γαλλικές αρχές ερευνούν απειλές κατά των Ισραηλινών αθλητών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι γαλλικές αρχές ερευνούν απειλές κατά των Ισραηλινών αθλητών
Ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ προειδοποίησε τον Γάλλο ομόλογό του για μια πιθανή συνωμοσία που υποστηρίζεται από το Ιράν για να στοχοποιηθούν Ισραηλινοί αθλητές.

Η γαλλική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για απειλές θανάτου κατά τριών Ισραηλινών αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ανακοίνωσε σήμερα (28/7) η εισαγγελία του Παρισιού.

Οι αξιωματικοί καταπολέμησης του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο ερευνούν επίσης τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων αθλητών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή και επιδιώκουν να αφαιρεθούν, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ προειδοποίησε την Πέμπτη τον Γάλλο ομόλογό του για μια πιθανή συνωμοσία που υποστηρίζεται από το Ιράν για να στοχοποιηθούν Ισραηλινοί αθλητές και τουρίστες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Οι Ισραηλινοί αθλητές στους Αγώνες «συνοδεύονται» από και προς τους αγώνες τους από επίλεκτες τακτικές μονάδες και τους παρέχεται 24ωρη προστασία καθ' όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, λένε αξιωματούχοι. Η υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας του Ισραήλ, «Shin Bet», βοηθά στην ασφάλεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider