ΗΠΑ: Έκανε δώρο 5 Tesla και έστειλε 120.000 ψηφοφόρους στις κάλπες (vid)

Χρυσάνθη Στέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Έκανε δώρο 5 Tesla και έστειλε 120.000 ψηφοφόρους στις κάλπες (vid)
Σύμφωνα με το Forbes, περίπου 120.000 ψηφοφόροι έσπευσαν στις κάλπες μετά το κάλεσμα του Ντέιβιντ Ντόμπρικ, με αποτέλεσμα να σπάσει «ρεκόρ».

Πέντε αυτοκίνητα Tesla «δώρο» και ένα ποστ στο TikTok ήταν αρκετά για να σημειωθούν περισσότερες από 120.000 εγγραφές στους εκλογικούς καταλόγους των ΗΠΑ, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ της τελευταίας 16ετίας!

Ο λόγος για το πρόσφατο βίντεο του Ντέιβιντ Ντόμπρικ, μίας από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Ντόμπρικ, «απαντώντας» στην πρόταση ενός θαυμαστή, αποφάσισε να κάνει ένα διαγωνισμό και να μοιράσει 5 αυτοκίνητα Tesla Model 3s, στηρίζοντας παράλληλα την εκλογική συμμετοχή.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Τρίτη, ο Ντόμπρικ έκανε μία δημοσίευση στο Instagram, με τον ίδιο να βρίσκεται ανάμεσα σε 5 νέα αυτοκίνητα Tesla. Τα αυτοκίνητα μπορούσαν να διεκδικήσουν Αμερικανοί πολίτες, κάνοντας like και share αρκεί να έκαναν εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους HeadCount.org της χώρας, ώστε να ψηφίσουν στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το Forbes, περίπου 120.000 ψηφοφόροι έσπευσαν στις κάλπες μετά το κάλεσμα του Ντόμπρικ, με αποτέλεσμα να σπάσει «ρεκόρ». Για την ακρίβεια έδωσε τη μεγαλύτερη ώθηση εκλογικής εγγραφής που έχει σημειωθεί τα τελευταία 16 χρόνια στις ΗΠΑ!

Το πιο σημαντικό - ίσως - στοιχείο είναι πως ο ίδιος δεν μπορεί να ψηφίσει! Ο 24χρονος Ντόμπρικ δεν διαθέτει την αμερικανική υπηκοότητα. Όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει, ο πατέρας του πήγε στις ΗΠΑ ως μετανάστης από τη Σλοβακία, μαζί με τον Ντέιβιντ, όταν ήταν 6 ετών. Μάλιστα, ο πατέρας του αυτή τη στιγμή βρίσκεται εν μέσω νομικής διαμάχης για την απέλασή του, εξαιτίας της πολιτικής απόφασης Τραμπ να επανεξετάσει το νόμο DACA (της κυβέρνησης Ομπάμα) και να μη δεχτεί νέες αιτήσεις υπηκοότητας.

Καριέρα στο TikTok

Η καριέρα του 24χρονου στις κοινωνικές πλατφόρμες φαίνεται να πηγαίνει καλά, χάρη στο «φιλικό προς τις επιχειρήσεις» περιεχόμενό του, κάτι που του έχει «φέρει» χορηγίες και διαφημιστικά συμβόλαια με την Warner Bros, το Bumble, την Electronic Arts και την SeatGeek, μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, από τις αρχές του χρόνου, ο Ντόμπρικ έχει σταματήσει την ενεργή του παρουσία στο ΥouTube και έχει επικεντρωθεί στα βίντεο του TikTok, όπου διαθέτει περί τους 23 εκατ. ακολούθους. Πέρα από τα βίντεο, το εισόδημα του προέρχεται από την προσωπική του σειρά καλλυντικών David’s Perfume, ενώ είναι ο ιδρυτής της εφαρμογής κάμερας κινητών Dispo, η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατ. δολάρια από επενδυτές.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider