Τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν - Νετανιάχου: Το Ισραήλ κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει να βλάψει αμάχους

Νίκος Βασιλόπουλος
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν - Νετανιάχου: Το Ισραήλ κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει να βλάψει αμάχους
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, πραγματοποίησε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν - Δεν αναμένεται εκεχειρία - Ευχαριστήριο μήνυμα Νετανιάχου σε Μπάιντεν.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, πραγματοποίησε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για να τον ενημερώσει σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις της Επιχείρησης "Guardian of the Walls", όπως ονομάζεται η επιχείρηση βομβαρδισμού της Λωρίδας της Γάζας που έχει κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από 144 ανθρώπους, ενώ κατέστρεψε και το κτίριο που στεγάζονταν οι ανταποκριτές ξένου Τύπου.

Στη διάρκεια της συνομιλίας δεν διαφάνηκε κάποια άμεση εξέλιξη ως προς την κατάπαυση του πυρός. Μάλλον το αντίθετο, ο Τζο Μπάιντεν (σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ) δέχθηκε ευχαριστίες από τον Νετανιάχου για την ανεπιφύλακτη υποστήριξη των ΗΠΑ και τόνισε πως το Ισραήλ κάνει ό, τι μπορεί για να αποφύγει να βλάψει τους αμάχους. Ως παράδειγμα, έφερε την επιτυχημένη εκκένωση του κτιρίου που στεγάζοταν το Al Jazeera και το Associated Press

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider