Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελ. Τουλουπάκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελ. Τουλουπάκη
Ομάδα περίπου 30 ατόμων, τα οποία ήταν συγκεντρωμένα έξω από το δικαστικό μέγαρο, φώναζε «δεν είσαι μόνη σου», ενώ η ίδια ανταποκρίθηκε με χαιρετισμό.

Στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών στην υπόθεση της Novartis, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, προσήλθε σήμερα η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, προκειμένου να απολογηθεί, αλλά ζήτησε και έλαβε νέα δεύτερη προθεσμία, για τις 16 Μαρτίου 2022.

Κατά την προσέλευση της κ. Τουλουπάκη στον Άρειο Πάγο, ομάδα περίπου 30 ατόμων, τα οποία ήταν συγκεντρωμένα έξω από το δικαστικό μέγαρο, φώναζε «δεν είσαι μόνη σου», ενώ η ίδια ανταποκρίθηκε με χαιρετισμό. Όμως και κατά την αποχώρησή της πάλι χειροκροτήθηκε από την ομάδα των συγκεντρωμένων.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκο Πρακτορείο Ειδήσεων, η κ. Τουλουπάκη αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κακουργηματικής κατάχρησης εξουσίας και τα πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση, της ψευδούς βεβαίωσης κατ' εξακολούθηση, της παραβίασης δικαστικού απορρήτου και της παράβασης του νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Υπόθεση Novartis: Προθεσμία για τις 2/3 έλαβε η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελ. Τουλουπάκη

gazzetta
gazzetta reader insider insider