Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου για την Γιορτή των Θεοφανίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου για την Γιορτή των Θεοφανίων
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε τη Λήμνο για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Τελευταία ενημέρωση 12:55

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε τη Λήμνο για τον εορτασμό των Θεοφανείων. Η κυρία Σακελλαροπούλου, μετά την τελετή Αγιασμού των υδάτων, δήλωσε οτι «H σημερινή μέρα φέρνει το μήνυμα της νίκης του φωτός ενάντια στο σκότος. Φως που επιζητεί ο σύγχρονος άνθρωπος για να καταυγάσει με ελπίδα την καρδιά του, ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Γιορτάζοντας τα Θεοφάνεια στον νησιωτικό προμαχώνα του ελληνισμού στο Αιγαίο, την ακριτική Λήμνο, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή φώτιση».

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στη μόνιμη έκθεση ιστορίας παιδικού παιχνιδιού και βιβλίου - Συλλογή Χρήστου Μπουλώτη και συναντήθηκε στον προαύλιο χώρο του Μουσείου με αντιπροσωπεία μαθητών από το Γενικό Λύκειο Μούδρου.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στο νησί, η κυρία Σακελλαροπούλου θα μεταβεί στην 130 Σμηναρχία Μάχης για να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό ετοιμοτήτων.

«Αντοχές, δύναμη και πίστη στις δυνάμεις μας» και «περισσότερο φως», ευχήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Πειραιά, μετά την ολοκλήρωση της τελετής αγιασμού των υδάτων στην Αποβάθρα που βρίσκεται μπροστά από τον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα, όπου παραβρέθηκε για τον εορτασμό των Θεοφανίων.

«Λαμπρή μέρα για την Ορθοδοξία, μια σπουδαία μέρα για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Εύχομαι σε όλες και σε όλους αντοχές, δύναμη και πίστη στις δυνάμεις μας και περισσότερο φως, φως, το έχουμε ανάγκη, ιδίως τα τελευταία χρόνια που περπατάμε στο σκοτάδι, χρόνια πολλά σε όλους», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Χρόνια πολλά για τη σημερινή μεγάλη εορτή των Θεοφανίων!», αναφέρει σε μήνυμά του ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Η Βάπτιση του Κυρίου να μας φέρει υγεία και φώτιση. Χρόνια πολλά επίσης στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες», προσθέτει.

«Χρόνια πολλά με αισιοδοξία και πίστη στη δυνατότητα ο λαός να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων για να φωτίσει ένα καλύτερο σήμερα και αύριο για όλους και όλες» δήλωσε με αφορμή τη σημερινή εορτή, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες παντού στον κόσμο. Καλή μας φώτιση!», αναφέρει ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης.

Με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού των Θεοφανίων, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter:

«Τι θα πει φως; Να κοιτάς με αθόλωτο μάτι όλα τα σκοτάδια.

(Νίκος Καζαντζάκης)

Φως λοιπόν παντού!

Στις σκέψεις, στις καρδιές και στις ζωές μας! Το φως πάντα θα νικάει τα σκοτάδια!

Χρόνια πολλά!

Φωτισμένα και ευλογημένα!».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Στη Γαύδο για την τελετή Αγιασμού των Υδάτων

gazzetta
gazzetta reader insider insider