Ισραήλ: Ο στρατός σκότωσε 2 Παλαιστίνιους στην Ναμπλούς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ισραήλ: Ο στρατός σκότωσε 2 Παλαιστίνιους στην Ναμπλούς
Το WAFA ανέφερε ότι τα ισραηλινά στρατεύματα είχαν αποκλείσει ένα σπίτι όπου είχαν κρυφτεί οι δύο και ότι «εκτελέστηκαν».

Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε πως σκότωσε 2 Παλαιστίνιους άνδρες την Παρασκευή, μετά από «επίθεση σε δυνάμεις της αστυνομίας».

Σύμφωνα με το Reuters, οι ισραηλινές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιδρομή στην κατεχόμενη πόλη Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης, ανακοίνωσε ο στρατός, «και οι δύο τρομοκράτες σκοτώθηκαν μετά από ανταλλαγή πυρών».

Το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA ανέφερε ότι τα ισραηλινά στρατεύματα είχαν αποκλείσει ένα σπίτι όπου είχαν κρυφτεί οι δύο και ότι «εκτελέστηκαν».

Η ένοπλη πτέρυγα του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, μιας μεγάλης παράταξης της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, δήλωσε ότι οι δύο άνδρες είναι μέλη της και ότι αυτοί πραγματοποίησαν την επίθεση εναντίον της ισραηλινής αστυνομίας.

Σε ένα ξεχωριστό περιστατικό κοντά στην πόλη Ραμάλα, ένα μέλος της ισλαμιστικής ομάδας Χαμάς σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά όταν ξέσπασαν βίαια επεισόδια σε διαδήλωση κατά της εγκατάστασης, δήλωσε η οργάνωση.. Παλαιστίνιοι κάτοικοι δήλωσαν ότι έφτασαν Εβραίοι έποικοι και ακολούθησε σύγκρουση με πετροπόλεμο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider