Τουρκία: Στους 10 οι τραυματίες από την έκρηξη στο λιμάνι του Ντεριντζέ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τουρκία: Στους 10 οι τραυματίες από την έκρηξη στο λιμάνι του Ντεριντζέ
η έκρηξη σημειώθηκε σε σιλό αποθήκευσης δημητριακών. Στην περιοχή έσπευσαν γρήγορα πυροσβέστες, αστυνομικοί και ιατρικές ομάδες.

Τελευταία ενημέρωση: 16:50

Στους 10 ανέρχονται οι άνθρωποι που τραυματίστηκαν τη Δευτέρα από την έκρηξη που σημειώθηκε σε αποθήκη δημητριακών στο λιμάνι Ντεριντζέ, στην επαρχία Κοτζαέλι της Τουρκίας.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη μεταφορά σιταριού από πλοίο στο σιλό του Τουρκικού Οργανισμού Σιτηρών (TMO), όπως ανέφερε ο κυβερνήτης. Σεντάρ Γιαβούζ.

Δεν αναφέρθηκαν θύματα από τον εγκλωβισμό κάτω από τα συντρίμμια. Ωστόσο, δύο από τα τραυματισμένα άτομα βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με την Hurriyet.

Ο δήμαρχος της πόλης, Ζεκί Ακγούν, αποκάλυψε ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε μια περιορισμένη περιοχή περίπου 25 μέτρων, επηρεάζοντας δύο από τα περίπου 40 σιλό που βρίσκονται στην περιοχή.

Ο αντίκτυπος της έκρηξης έγινε αισθητός σε ολόκληρη την πόλη, προκαλώντας την άμεση αποστολή πολλαπλών ομάδων αντιμετώπισης στην περιοχή.

Αρκετοί κάτοικοι περιγράφουν πως από την έκρηξη τραντάχτηκαν αρκετά σπίτια.

Εκπρόσωπος από τη διαχειρίστρια εταιρεία του λιμανιού ανέφερε πως η έκρηξη δεν επηρέασε τις υπόλοιπες δραστηριότητες στον χώρο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Σύγκρουση πυροσβεστικών ελικοπτέρων στην Καλιφόρνια - 3 νεκροί 

gazzetta
gazzetta reader insider insider