Νέα Φιλαδέλφεια: Αναγνώρισαν Έλληνες οπαδούς οι αστυνομικοί - Συμμετείχαν στα επεισόδια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα Φιλαδέλφεια: Αναγνώρισαν Έλληνες οπαδούς οι αστυνομικοί - Συμμετείχαν στα επεισόδια
Νέα πρόσωπα αλλά και υλικό από κάμερες, μπαίνουν στο κάδρο των ερευνών των Αρχών για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα πρόσωπα αλλά και υλικό από κάμερες, μπαίνουν στο κάδρο των ερευνών των Αρχών για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που κόστισαν τη ζωή στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με τον ALPHA, οι αστυνομικοί που είδαν δεκάδες ώρες βίντεο αναγνώρισαν αρκετά άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για Έλληνες οπαδούς που συνεπλάκησαν έξω από το OPAP Arena.

Η αναγνώριση έγινε μέσω των βιομετρικών στοιχείων και πρόκειται για άτομα νεαρής ηλικίας. Επίσης, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός ατόμου που απεικονίζεται σε βίντεο να κυνηγά τον Μιχάλη με ένα κοντάρι, προσπαθώντας να τον χτυπήσει στην πλάτη.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το MEGA, το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους αξιωματικούς που συμμετείχαν στον σχεδιασμό της επιχείρησης-φιάσκο της αστυνομίας στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οικονόμου για δολοφονία Μιχάλη: «Έχει ακόμη δρόμο η υπόθεση» - Επιπλέον απόδοση ευθυνών

«Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το δαιμονισμένο» - Ουρές για επανέκδοση παλιών πριν το... τσιπάκι

Ανατροπή λεωφορείου στη Βραζιλία: 7 νεκροί φίλαθλοι

gazzetta
gazzetta reader insider insider