Τραμπ: Δηλώνει αθώος για την υπόθεση νοθείας στις εκλογές της Τζόρτζια - Δεν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 6/9

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραμπ: Δηλώνει αθώος για την υπόθεση νοθείας στις εκλογές της Τζόρτζια - Δεν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 6/9
Aθώος στις κατηγορίες παρέμβασης στις εκλογές της κομητείας Φούλτον στην Τζόρτζια, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με νέα δικαστική κατάθεση.

Aθώος στις κατηγορίες παρέμβασης στις εκλογές της κομητείας Φούλτον στην Τζόρτζια, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με νέα δικαστική κατάθεση.

Στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και σε 18 συγκατηγορούμενούς του απαγγέλθηκαν 41 κατηγορίες στις 14 Αυγούστου, για συνωμοσία με σκοπό την ανατροπή των αποτελεσμάτων των εκλογών του 2020. Υπέβαλε προσφυγή για να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 6 Σεπτεμβρίου σε ακρόαση. Ο νόμος της Τζόρτζια επιτρέπει στους ποινικούς κατηγορούμενους να παραιτηθούν από την αυτοπρόσωπη εμφάνισή τους και να δηλώσουν επίσημα την ενοχή τους μέσω δικαστικών καταθέσεων.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ο Τραμπ δηλώνει αθώος σε ποινικές κατηγορίες αφότου εγκατέλειψε την προεδρία. Την προηγούμενη βδομάδα παρουσιάστηκε σε φυλακή της Ατλάντα στην Τζόρτζια, όπου φωτογραφήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης διαδικασίας σύλληψής του.

Αρκετοί από τους συγκατηγορούμενους του πρώην προέδρου έχουν επίσης παραιτηθεί από την εμφάνισή τους στο δικαστήριο και έχουν δηλώσει αθώοι. Οι υπόλοιποι θα παραστούν κανονικά στο δικαστήριο όπως έχει προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στις 4 Σεπτεμβρίου η συνάντηση Ερντογάν - Πούτιν στο Σότσι για τις εξαγωγές σιτηρών

Βρετανία: Νέος υπ. Άμυνας ο Γκραντ Σαπς μετά την παραίτηση Γουάλας

Γκαμπόν: Οι ΗΠΑ καλούν σε αποκατάσταση της κυβέρνησης - Βρετανική καταδίκη του πραξικοπήματος

gazzetta
gazzetta reader insider insider