Blue Horizon: Το μεσημέρι στην Κρήτη η κηδεία του Αντώνη Καργιώτη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Blue Horizon: Το μεσημέρι στην Κρήτη η κηδεία του Αντώνη Καργιώτη
Έφτασε στην Κρήτη νωρίς το πρωί η σορός του άτυχου 36χρονου που έχασε τη ζωή του στα νερά του λιμανιού του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης.

Έφτασε στην Κρήτη νωρίς το πρωί η σορός του άτυχου 36χρονου που έχασε τη ζωή του στα νερά του λιμανιού του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο, τόπο καταγωγής και κατοικίας του.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, το κλίμα στην περιοχή εξακολουθεί να είναι βαρύ, με τους συμπολίτες του άτυχου 36χρονου να μην μπορούν ακόμη να πιστέψουν όσα απάνθρωπα οδήγησαν στον θάνατό του, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Εχθές, απομακρύνθηκε από τη θέση του ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά και ο Διοικητής του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Λίγο νωρίτερα, είχε υποβάλει την παραίτησή ο Σπύρος Πασχάλης, διευθύνων σύμβουλος και αναπληρωτής πρόεδρος της Attica Group. Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης, τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει προσωρινά ο Επιτελικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών (CFO) της Εταιρίας, κος Παναγιώτης Δικαίος.

Βαριές κατηγορίες για τους τέσσερις συλληφθέντες

Σημειώνεται πως το βράδυ της Τετάρτης, μετά την προσαγωγή τους ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά, απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμός κακουργήματος στα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon που συνελήφθησαν.

Ο ύπαρχος του πλοίου - ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να απωθεί επανειλημμένα τον Αντώνη Καρυώτη, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θάλασσα και να χάσει τη ζωή του- κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ενώ για συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο διώκονται δύο ακόμα μέλη του πληρώματος που βρίσκονταν στον καταπέλτη του Blue Horizon. Ο πλοίαρχος του σκάφους διώκεται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες που συνιστά κακούργημα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία Daniel: Συναγερμός στη Λάρισα - Έσπασε φράγμα του Πηνειού

Στην Καρδίτσα ο Κυρ. Μητσοτάκης - Θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στη Λάρισα

gazzetta
gazzetta reader insider insider