Ισραήλ: Πολιτική συσπείρωση έναντι της Χαμάς - Συζητείται σχηματισμός κυβέρνησης συνασπισμού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ισραήλ: Πολιτική συσπείρωση έναντι της Χαμάς - Συζητείται σχηματισμός κυβέρνησης συνασπισμού
Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να σχηματιστεί μια κυβέρνηση συνασπισμού σε συνεργασία με τους ηγέτες της αντιπολίτευσης «εντός των επόμενων ωρών».

Ένας υπουργός της ισραηλινής κυβέρνησης, που προέρχεται από το συντηρητικό κόμμα Λικούντ του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε σήμερα ότι καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να σχηματιστεί μια κυβέρνηση συνασπισμού σε συνεργασία με τους ηγέτες της αντιπολίτευσης «εντός των επόμενων ωρών».

Η δήλωση αυτή έγινε από τον υπουργό Πολιτισμού Μίκι Ζοχάρ στο ραδιόφωνο του ισραηλινού στρατού. Νωρίτερα, στελέχη της κεντροαριστερής αντιπολίτευσης προσφέρθηκαν να συνεργαστούν με την κυβέρνηση του Νετανιάχου, στο πλαίσιο της συσπείρωσης του πολιτικού κόσμου του Ισραήλ στη μάχη απέναντι στη Χαμάς.

Νετανιάχου: «Η απάντηση του Ισραήλ θα αλλάξει τη Μέση Ανατολή»

Η απάντηση του Ισραήλ στην άνευ προηγουμένου επίθεση Παλαιστινίων ενόπλων από τη Λωρίδα της Γάζας «θα αλλάξει τη Μέση Ανατολή», δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μιλούσε σε δημάρχους μεθοριακών πόλεων του νότιου Ισραήλ που επλήγησαν από την επίθεση η οποία ξεκίνησε προχθές, Σάββατο, ανέφερε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ισραήλ: Αναπτύσσονται στρατεύματα στα σύνορα με Λίβανο - Σκοτώθηκαν δύο ένοπλοι

Tο Ισραήλ πολιορκεί τη Λωρίδα της Γάζας - Χιλιάδες νεκροί και τραυματίες και από τις δύο πλευρές

Κασσελάκης: Η λογική της «εκδίκησης» είναι καταστροφική για Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους

gazzetta
gazzetta reader insider insider