Κασσελάκης: Είμαι ιδιοκτήτης εταιρείας στο εξωτερικό - Θα την πουλήσω

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κασσελάκης: Είμαι ιδιοκτήτης εταιρείας στο εξωτερικό - Θα την πουλήσω
Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα «πουλήσω» ποτέ, αναφέρει ο πρόεδρος του κόμματος.

Στην επιβεβαίωση δημοσιεύματος που έκανε λόγο ότι διατηρεί εταιρείες στο εξωτερικό, προέβη ο Στέφανος Κασσελάκης. Με ανάρτησή του στο Χ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει ότι ζούσε στο εξωτερικό επί 21 χρόνια και είχε επιχειρηματικές δραστηριότητες, προσθέτοντας ότι θα συμβουλευτεί τους δικηγόρους του αν εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου για το ασυμβίβαστο των πολιτικών, καθώς ο ίδιος δεν διαθέτει βουλευτική ιδιότητα.

Όπως αναφέρει ο κ. Κασσελάκης, αν υπάρχει νομικό κόλλημα, θα προβεί στην πώληση των επιχειρήσεων του στο εξωτερικό και προσθέτει ότι τους μόνους που δεν θα «πουλήσει» ποτέ είναι ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

«Όλοι γνωρίζουν πως είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό, όπου ζούσα μέχρι πρόσφατα, για 21 ολόκληρα χρόνια. Θα ενημερωθώ άμεσα από τους δικηγόρους μου αν ο νόμος αφορά στους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς των κομμάτων, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να είναι ιδιοκτήτες αλλοδαπών εταιρειών. Εγώ, όπως είναι γνωστό, δεν είμαι βουλευτής.

Εφ' όσον ο νόμος αφορά και σ’ εμένα, θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό. Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα «πουλήσω» ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρης δε θα αγοράσει φτηνά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη προσπάθησε. ΥΓ: Ποτέ δε θα άφηνα τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ απλήρωτους. Είναι θέμα αρχής».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για διάλυση

gazzetta
gazzetta reader insider insider