Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Δημολάκι Κερατέας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Δημολάκι Κερατέας
Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Δημολακίου και Συντερίνας στην Κερατέα προκειμένου να απομακρυνθούν μέσω Λεωφόρου Λαυρίου προς Ανάβυσσο λόγω πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Τελευταία ενημέρωση 18.39

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Δημολάκι Κερατέας στη Λαυρεωτική. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 15.35 και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα και από αέρος συνδράμουν 2 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Νωρίτερα μήνυμα για προληπτική απομάκρυνση εστάλη μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Δημολακίου και Συντερίνας στην Κερατέα, ώστε να κατευθυνθούν μέσω Λεωφόρου Λαυρίου προς Ανάβυσσο λόγω πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στη θέση Δύο Πεύκα Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι και δεν απειλούσε κάποιον οικισμό. Στο σημείο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 10 οχήματα και από αέρος ένα ελικόπτερο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider