Fischer: Νέα τηλεοπτική καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Αντίνοο Αλμπάνη

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Fischer: Νέα τηλεοπτική καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Αντίνοο Αλμπάνη
Οι απλές και καθημερινές στιγμές, με μικρές πινελιές, μέσα από την προσωπική αισθητική και οπτική καθενός, μπορούν να μετατραπούν σε θραύσματα μαγείας. Αρκεί να κλείσουμε για λίγο τα μάτια, να ονειρευτούμε για λίγο τι θα μπορούσε να μετατρέψει το πεζό και το καθημερινό, σε υπερβατικό, και να ανοίξουμε μια Fischer, την Pilsener μπίρα που ήταν είναι πάντα εκεί, σε κάθε στιγμή που αποφασίζουμε να αδράξουμε απολαύσουμε τη ζωή και να δημιουργήσουμε ξεχωριστές εμπειρίες. Αυτές οι στιγμές που έχουν κάτι από μαγεία μέσα τους, αναδεικνύονται στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της Fischer, με πρωταγωνιστή τον Αντίνοο Αλμπάνη και σε σκηνοθεσία του Βασίλη Κεκάτου!

Οι απλές και καθημερινές στιγμές, με μικρές πινελιές, μέσα από την προσωπική αισθητική και οπτική καθενός, μπορούν να μετατραπούν σε θραύσματα μαγείας. Αρκεί να κλείσουμε για λίγο τα μάτια, να ονειρευτούμε για λίγο τι θα μπορούσε να μετατρέψει το πεζό και το καθημερινό, σε υπερβατικό, και να ανοίξουμε μια Fischer, την Pilsener μπίρα που είναι πάντα εκεί, σε κάθε στιγμή που αποφασίζουμε να απολαύσουμε τη ζωή και να δημιουργήσουμε ξεχωριστές εμπειρίες. Αυτές οι στιγμές που έχουν κάτι από μαγεία μέσα τους, αναδεικνύονται στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της Fischer, με πρωταγωνιστή τον Αντίνοο Αλμπάνη και σε σκηνοθεσία του Βασίλη Κεκάτου!

Ένα χαλαρό βράδυ με φίλους μπορεί να εξελιχθεί σε πάρτι, μια μάζωξη στην ταράτσα για ταινία κάτω απ’ τα αστέρια, μπορεί να ξεπεράσει το καλύτερο θερινό σινεμά. Δεν υπάρχει φρένο ή διαχωριστικές γραμμές στο τι μπορεί να γεννήσει μαγεία. Αυτό αναδεικνύεται από το νέο σποτ που έχει σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες, Βασίλης Κεκάτος, με πρωταγωνιστή τον Αντίνοο Αλμπάνη, έναν αγαπημένο ηθοποιό, ιδανικό συνένοχο σε φιλμικά projects που η μαγεία καιροφυλακτεί.

Η σχετική δήλωση του Αντίνοου Αλμπάνη, γι’ αυτή την - πρώτη ελληνόφωνη - καμπάνια της Fischer στην τηλεόραση, τα λέει όλα: «Για μένα η απόλαυση της ζωής είναι επιλογή. Με μεγάλη μου χαρά ξεκινάω ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες με τη Fischer, με αφετηρία τη νέα καμπάνια αλλά και δράσεις με επίκεντρο τον κινηματογράφο που τόσο αγαπώ». Ο Βασίλης Κεκάτος υπογραμμίζει: «Πρόκειται για μια τηλεοπτική ταινία που συνδυάζει τη ξεχωριστή αισθητική και τον έξυπνο χαρακτήρα της Fischer, με την προσιτή προσωπικότητα του Αντίνοου. Είναι μια ξεχωριστή συνεργασία, που δημιούργησε ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα, χάρη στην εξαιρετική ομάδα». Την ταινία δημιούργησε και επιμελήθηκε η Soho Square Athens, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Foss Productions.

Η αγαπημένη Pilsener παρουσίασε τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια στον θερινό κινηματογράφο Cine Paris, σε μια βραδιά που είχε το χρώμα της προσμονής ενός ιδανικού καλοκαιριού.

Δείτε τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της Fischer “Taste the experience” εδώ κι ανακαλύψτε τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει η Fischer στο Fischer Presents!

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider