Τουρκία: Κατέρρευσε τριώροφο κτήριο στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τουρκία: Κατέρρευσε τριώροφο κτήριο στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός
Οκτώ άτομα έχουν ανασυρθεί με τραύματα απ' τα ερείπια.

Ένα τριώροφο κτήριο στην περιοχή Κιουτσούκ Τσεκμετζέ της Κωνσταντινούπολης κατέρρευσε το πρωί της Κυριακής. Όπως αναφέρει το πρακτορείο Anadolu στο σημείο επιχειρούν σωστικά συνεργεία, ενώ για την ώρα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια της κατάρρευσης.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αρκετούς εγκλωβισμένους κάτω από τα ερείπια, με ορισμένους από αυτούς να επικοινωνούν με τους διασώστες. Σε μια περίπτωση ένα άτομο κατάφερε και απεγκλωβίστηκε μόνο του. Από τα ερείπια ανασύρθηκε νεκρό ένα άτομο.

Από τα συντρίμμια καταστράφηκαν αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα πέριξ του κτηρίου, ενώ χτυπήθηκε και ένα λεωφορείο που περνούσε εκείνη τη στιγμή από την περιοχή.

Όπως έγινε γνωστό, μέχρι στιγμής έχουν απομακρυνθεί από τα ερείπια άλλα οκτώ άτομα τα οποία φέρουν τραύματα.

Στο σημείο έσπευσε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Davut Gül. Όπως ανακοίνωσε το κτήριο είχε κατασκευαστεί το 1988 στο ισόγειο του οποίου λειτουργούσε επιχείρηση, στον πρώτο όροφο υπήρχαν γραφεία, ενώ στους δύο επάνω ορόφους κατοικούσαν οικογένειες. Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει μαρτυρία ή ενδείξεις ότι η κατάρρευση προκλήθηκε από έκρηξη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider