Αεροδρόμιο Μακεδονία: Αναστάτωση και έλεγχος σε αποσκευές ύστερα από πληροφορία για βόμβα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αεροδρόμιο Μακεδονία: Αναστάτωση και έλεγχος σε αποσκευές ύστερα από πληροφορία για βόμβα
Ταλαιπωρήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι επιβάτες της πτήσης 511 από τη Στουτγκάρδη για τη Θεσσαλονίκη.

Ταλαιπωρήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι επιβάτες της πτήσης 511 από τη Στουτγκάρδη για τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην ώρα του, λίγο μετά τις 22.30, στο αεροδρόμιο και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν, δεν τους παρέδιδαν τις αποσκευές τους, για περισσότερο από 2,5 ώρες, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Ύστερα από ώρες, η αεροπορική εταιρεία ενημέρωσε ότι δεν ευθύνεται η ίδια.

Ο λόγος της καθυστέρησης ήταν ότι στις αστυνομικές αρχές έφτασε η πληροφορία για ενδεχόμενη ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού σε κάποια από τις βαλίτσες, η οποία, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε. Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο, έγινε ενδελεχής έλεγχος σε όλες τις αποσκευές, χωρίς ευτυχώς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο.

Τελικά, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, παραδόθηκαν στους περισσότερους επιβάτες οι αποσκευές τους και αποχώρησαν από το αεροδρόμιο, ενώ οι υπόλοιπες θα παραδοθούν σήμερα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΕΛ.ΑΣ για το έγκλημα στο Ψυχικό: «Φαίνεται πως ο τοπογράφος απέκτησε σε νησί των Κυκλάδων κάτι που επιθυμούσε κι άλλος»

Υπ. Υποδομών και Μεταφορών: Παραδόθηκε ένα πλήρως προσβάσιμο βαν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών

Υπό μερικό έλεγχο οι δύο πυρκαγιές στο Μαρκόπουλο

gazzetta
gazzetta reader insider insider