Συνελήφθη ο δράστης της τριπλής δολοφονίας στη Βρετανία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνελήφθη ο δράστης της τριπλής δολοφονίας στη Βρετανία
Αστυνομικοί βρήκαν τα τρία θύματα, ηλικίας 25, 28 και 61 ετών, με σοβαρά τραύματα σε ένα σπίτι στο Μπάσεϊ, στα βορειοδυτικά του Λονδίνου.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε απόψε ότι εντόπισε τον άνδρα που αναζητούσε ως ύποπτο για τον φόνο τριών γυναικών – της συζύγου και των θυγατέρων ενός σχολιαστή του BBC. Αστυνομικοί βρήκαν τα τρία θύματα, ηλικίας 25, 28 και 61 ετών, με σοβαρά τραύματα σε ένα σπίτι στο Μπάσεϊ, στα βορειοδυτικά του Λονδίνου, αργά το βράδυ της Τρίτης.

Οι τρεις γυναίκες, που φέρεται ότι χτυπήθηκαν με βαλλίστρα, πέθαναν λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με το BBC, τα θύματα ήταν η Κάρολ Χαντ, σύζυγος του σχολιαστή ιπποδρομιών Τζον Χαντ, και οι δύο κόρες της. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του υπόπτου, του 26χρονου Κάιλ Κλίφορντ, προειδοποιώντας τους πολίτες να μην τον πλησιάζουν.

«Έπειτα από εκτεταμένες έρευνες, ο ύποπτος εντοπίστηκε και δεν αναζητείται κανείς άλλος επί του παρόντος», ανέφερε η επιθεωρήτρια Τζαστίν Τζένκινς, της τοπικής Μονάδας Σοβαρών Εγκλημάτων. Ο Κλίφορντ εντοπίστηκε στο βόρειο Λονδίνο, ήταν τραυματισμένος και λαμβάνει ιατρική βοήθεια. Οι αστυνομικοί δεν έκαναν χρήση των όπλων τους.

Τα θύματα δεν έχουν επισήμως αναγνωριστεί ακόμη, όμως η αστυνομία πιστεύει ότι γνώριζαν τον Κλίφορντ. Φίλοι και συνάδελφοι του Χαντ μίλησαν σε μέσα ενημέρωσης εμφανώς σοκαρισμένοι από το γεγονός. «Είναι αδύνατον να καταλάβω τόση οδύνη. Να ξέρεις μόνο ότι είμαστε όλοι μαζί σου Τζον. Σε αγαπάμε, ο κόσμος των ιπποδρομιών σε αγαπάει» ανέφερε ο συνάδελφός του, Ματ Τσάπμαν.

Βρετανία: Συνελήφθη ο δράστης της τριπλής δολοφονίας

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider