Πάτρα: Επαναλειτουργεί το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο δύο 24ωρα μετά τη μεγάλη φωτιά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πάτρα: Επαναλειτουργεί το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο δύο 24ωρα μετά τη μεγάλη φωτιά
Επαναλειτουργεί σήμερα, Πέμπτη το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, δύο 24ωρα μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Πάτρα, στην περιοχή Γηροκομειό.

Επαναλειτουργεί σήμερα, Πέμπτη το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, που είχε αναστείλει τη λειτουργία του από το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, 9 Ιουλίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Πάτρα, στην περιοχή Γηροκομειό.

Όπως ανέφερε, σε δηλώσεις του, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, «η επαναλειτουργία του νοσοκομείου από σήμερα το πρωί δεν είναι μόνο ένα μικρό θαύμα, αλλά είναι και το αποτέλεσμα μίας συντονισμένης δουλειάς που γίνεται από τον υπουργό Υγείας, την Υγειονομική Περιφέρεια, τη διοίκηση του νοσοκομείου και τους εργαζόμενους, οι οποίοι είναι στη βάση του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

«Κατά συνέπεια, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοικήτρια του νοσοκομείου, Ασπασία Ρηγοπούλου, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου, για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν αυτές τις δύο μέρες και να πω ότι είμαστε πανέτοιμοι για την υποδοχή των μικρών ασθενών, ώστε να τους παράσχουμε την ανάλογη φροντίδα που χρειάζονται», σημείωσε ο ίδιος.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Καρβέλης, «ήδη έχουν επιστρέψει στο "Καραμανδάνειο" τα παιδιά που είχαν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας».

Όσον αφορά τις ζημιές που υπέστη το εφημερείο, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας τόνισε ότι «το ζήτημα αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου, αφού έχει ήδη βρεθεί άλλος χώρος εντός του νοσοκομείου που θα φιλοξενήσει τους γιατρούς, οι οποίοι εφημερεύουν».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «μέσα στο πλαίσιο των εργασιών που θα γίνουν για τα νέα χειρουργεία του παιδιατρικού νοσοκομείου θα πραγματοποιηθεί και η επισκευή του εφημερείου».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΕΙΝΑΠ-ΠΟΕΔΗΝ: Ζητούν απόσυρση του σχεδίου νόμου για την ψυχική υγεία - Προγραμματίζουν κινητοποιήσεις

Ηχηρό «όχι» από τους ιδιώτες γιατρούς στις κλήσεις των διοικητών για συνδρομή στο ΕΣΥ

Κικίλιας: Μέσα σε δύο ώρες η Πολιτική Προστασία αντιμετώπισε την πυρκαγιά στην Πάτρα

gazzetta
gazzetta reader insider insider