Καραλής: Άνετη πρόκριση στον τελικό του άλματος επί κοντώ - «Θα δείτε όμορφα πράγματα στον τελικό»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καραλής: Άνετη πρόκριση στον τελικό του άλματος επί κοντώ - «Θα δείτε όμορφα πράγματα στον τελικό»
Υποσχέσεις έδωσε ο «Μανόλο», που ελπίζει να χαρεί περισσότερο στον τελικό του αθλήματος.

Υποσχέσεις... άφησε και έδωσε, εν συνεχεία μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Εμμανουήλ Καραλής, μετά την άνετη πρόκρισή του στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. «Θα δείτε όμορφα πράγματα στον τελικό» ήταν η υπόσχεση του Μανόλο που εξήγησε πως πρώτα «θα ξεκουραστώ για μιάμιση μέρα και θα ετοιμαστώ για τον τελικό».

Αναλυτικά, ο Εμμανουή Καραλής επισήμανε:

«Έγινε η μισή δουλειά, περάσαμε στον τελικό με τρία άλματα. Ήταν γενικά δύσκολος προκριματικός με πολλές εκπλήξεις, αναμονή και αέρα, αλλά εμείς κρατήσαμε την ψυχραιμία μας. Ένιωθα καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που το ζω και είμαι πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος που είμαι εδώ στη γιορτή του αθλητισμού. Νομίζω φαίνεται στις επιδόσεις μου και στο χαμόγελό μου. Τώρα θα ξεκουραστώ για μιάμιση μέρα και θα ετοιμαστώ για τον τελικό. Ξέρω πολύ καλά τις πρέπει να κάνω και είμαι έτοιμος. Εκεί ελπίζω να χαρώ ακόμα περισσότερο. Θα δείτε όμορφα πράγματα στον τελικό».

Στο τέλος, ο Εμμανουήλ Καραλής θέλησε να ευχηθεί «καλή επιτυχία» σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ελλάδας που αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Καλή επιτυχία σε όλα παιδιά της Εθνικής. Όσοι βρισκόμαστε εδώ, είμαστε νικητές. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Είμαστε όλοι μια δεμένη οικογένεια,» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider