Τσελίδης: Υπερήφανος ως Έλληνας, συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσελίδης: Υπερήφανος ως Έλληνας, συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά
Θέλω να ευχαριστήσω την Ελλάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ σαν αθλητής, ανέφερε ο «χάλκινος» ολυμπιονίκης στο Τζούντο.

Ο Θόδωρος Τσελίδης επέστρεψε στην Αθήνα χθες (2/8) με το χάλκινο μετάλλιο, πρώτο χρονικά για την Ελλάδα- από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κρεμασμένο στο στήθος. Σήμερα (3/8), ο τζουντόκα, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο "Instagram" θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον έχουν βοηθήσει για να φθάσει σε αυτή την μεγάλη επιτυχία. «Υπερήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά,» έγραψε ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης στο τζούντο.

Αναλυτικά, ο Θόδωρος Τσελίδης έγραψε στο "Instagram":

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν και με παρακολούθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν περίμενα να λάβω τόσα πολλά μηνύματα. Ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα να απαντήσω σε όλα. Χαίρομαι πολύ που διάβασα τόσο όμορφα λόγια από εσάς. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ελλάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ σαν αθλητής. Είμαι πολύ υπερήφανος που κατάφερα να κερδίσω το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στους συγκεκριμένους αγώνες για αυτή την όμορφη χώρα. Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν μιλάω Ελληνικά. Είναι κάτι το οποίο θα διορθωθεί σύντομα. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και τους φίλους μου για τη βοήθεια και τη στήριξη που μου πρόσφεραν. Εύχομαι καλή επιτυχία στην υπόλοιπη ελληνική αποστολή. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider