Έντονος διαπληκτισμός επιβατών σε πλοίο - Eπέστρεψε στην Τήνο και προσήχθησαν 14 άτομα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έντονος διαπληκτισμός επιβατών σε πλοίο - Eπέστρεψε στην Τήνο και προσήχθησαν 14 άτομα
Στην προσαγωγή 14 επιβατών στο λιμεναρχείο της Τήνου προχώρησαν στελέχη του λιμενικού σώματος, μετά από έντονο λεκτικό διαξιφισμό που προηγήθηκε μεταξύ τους στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “super exrpess” που είχε αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα από το λιμάνι της Τήνου με προορισμό τη Ραφήνα.

Στην προσαγωγή 14 επιβατών στο λιμεναρχείο της Τήνου προχώρησαν στελέχη του λιμενικού σώματος, μετά από έντονο λεκτικό διαξιφισμό που προηγήθηκε μεταξύ τους στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “super exrpess” που είχε αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα από το λιμάνι της Τήνου με προορισμό τη Ραφήνα.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή μέλη του πληρώματος επενέβησαν για να ηρεμήσουν την κατάσταση, ενώ ενημερώθηκε και ο καπετάνιος του πλοίου, ο οποίος έκρινε ότι λόγω της έντασης η κατάσταση κρίνεται επισφαλής με αποτελέσμα το “super exrpess” να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου.

Το πλοίο με 717 επιβάτες έμεινε για αρκετές ώρες στο λιμάνι και το λιμενικό σώμα σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 14 ατόμων στο λιμεναρχείο της Τήνου, εκ των οποίων οι 11 είναι ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαπληκτισμός φέρεται να έχει ξεκινήσει από μία παρατήρηση για φασαρία.

Tο πλοίο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Θήρα-Ιο-Πάρο-Μύκονο-Τήνο αναχώρησε για τον τελικό προορισμό του και έχει ήδη καταπλεύσει στο λιμάνι της Ραφήνας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider