Πυροσβεστική: Συνολικά 16 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πυροσβεστική: Συνολικά 16 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
Μία σύλληψη για πυρκαγιά στο Κορωπί.

Σε 16 ανήλθαν οι αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα. Από αυτές σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι 9 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη 7.

Παράλληλα σε μια σύλληψη για πρόκληση πυρκαγιάς και στην επιβολή προστίμων σε τρεις ακόμα περιπτώσεις προχώρησε η Πυροσβεστική χθες και σήμερα.

Αναλυτικά:

- Συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (Π.Υ.) Κορωπίου, ημεδαπός, ο οποίος προέβη σε κάπνισμα μελισσιών, προκαλώντας πυρκαγιά, εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή του οικισμού Κίτσι, του Δήμου Κορωπίας στην Αττική και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.707 ευρώ.

- Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.406,25 ευρώ, χτες 6 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λιβαδειάς, σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε εκτέλεση θερμών εργασιών, προκαλώντας πυρκαγιά, εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην θέση Λιβάδι του Δήμου Αράχωβας - Αντίκυρας, στην Βοιωτία.

- Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.250 ευρώ, χτες 6 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λεχαινών, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός αγροκτήματος, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Ανδραβίδα του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, στην Ηλεία.

- Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.546 ευρώ, σήμερα 7 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Άρτας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε εκτέλεση θερμών εργασιών, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Ελεούσας, του Δήμου Αρταίων, στην Άρτα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κικίλιας: Φέτος δόθηκαν σκληρές μάχες σε χιλιάδες πυρκαγιές στη Βόρεια Ελλάδα

Δεύτερη πληρωμή πρώτης αρωγής για πυρκαγιά Αττικής: Μέχρι τώρα έχουν καταβληθεί 731.410 ευρώ σε 162 δικαιούχους

gazzetta
gazzetta reader insider insider