Λιβαδειά: Τρένο έσυρε γυναίκα που εγκλωβίστηκε στις πόρτες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λιβαδειά: Τρένο έσυρε γυναίκα που εγκλωβίστηκε στις πόρτες
Aστυνομικοί συνέλαβαν το μηχανοδηγό αλλά και τον επόπτη της αμαξοστοιχίας έτσι ώστε να διερευνηθεί το περιστατικό.

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας στο σταθμό της Λιβαδειάς στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου. Η αμαξοστοιχία που κινούταν από την Αθήνα προς την Θεσσαλονίκη σταμάτησε για να αποβιβαστούν οι επιβάτες.

Πριν ακόμη ολοκληρωθεί η αποβίβαση, κλείνει τις πόρτες και ξεκίνησε εκ νέου το ταξίδι της κλείνοντας τις πόρτες και εγκλωβίζοντας μία μητέρα με τρία παιδιά, από τα οποία το ένα είχε κατέβει στο διάζωμα, το άλλο ήταν στα χέρια της και το τρίτο ήταν μέσα στο τρένο. Όπως κατήγγειλε ο πρώην βουλευτής Αντρέας Κουτσούμπας «έτρεξα με έναν συνεργάτη μου φωνάζοντας στο μηχανοδηγό να σταματήσει». Αυτό έγινε μετά από απόσταση 50 m περίπου στο τέλος του διαζώματος, αναπτύξει ταχύτητα η αμαξοστοιχία. Το τρένο σταμάτησε, άνοιξαν και πάλι πόρτες για να απεγκλωβιστεί η μητέρα και τα παιδιά της.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε μόνο ελαφρά τραύματα, ενώ είχε πάθει σοκ. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας «ενημέρωσα αμέσως την Εισαγγελέα της Λιβαδειάς, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λιβαδειάς, αλλά και τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών για το περιστατικό». Ο ίδιος περιγράφει πως δέχτηκε απειλές από το προσωπικό του τρένου ότι θα κατηγορηθεί για παρακώλυση συγκοινωνιών και ότι καθυστερεί την αναχώρηση του τρένου όταν ζήτησε να ακινητοποιηθεί το τρένο. Το τρένο αναχώρησε από το σταθμό της Λιβαδειάς, ενώ αργότερα όταν το τρένο έφτασε στο Λιανοκλάδι οι αστυνομικοί περίμεναν και συνέλαβαν το μηχανοδηγό αλλά και τον επόπτη της αμαξοστοιχίας έτσι ώστε να διερευνηθεί το περιστατικό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Λαμία: Μεγάλες ζημιές από μπουρίνι - Ξεπέρασαν τα 80 χλμ οι άνεμοι

Πυροβολισμοί έξω από κέντρο διασκέδασης στο Περιστέρι - Ένας τραυματίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider