ΗΠΑ: Πιο ευνοϊκή η εικόνα για την Χάρις μεταξύ των ψηφοφόρων μετά το ντιμπέιτ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Πιο ευνοϊκή η εικόνα για την Χάρις μεταξύ των ψηφοφόρων μετά το ντιμπέιτ
Οι ψηφοφόροι βλέπουν περισσότερο θετικά την Κάμαλα Χάρις απ' ό,τι τον ρεπουμπλικανό αντίπαλο της Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε μετά τη χθεσινή τηλεμαχία στη Φιλαδέλφεια.

Οι ψηφοφόροι βλέπουν περισσότερο θετικά την υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις απ' ό,τι τον ρεπουμπλικανό αντίπαλο της Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε μετά τη χθεσινή τηλεμαχία στη Φιλαδέλφεια.

Δείτε ακόμα: Χάρις: Oι Δημοκρατικοί «συμμάζεψαν το χάλι» που άφησες - Τραμπ: «Το Ισραήλ θα χαθεί» αν εκλεγείς

Μεταξύ των ερωτηθέντων, 45% εξέφρασαν θετική άποψη για την Χάρις, σε σύγκριση με 39% που εξέφρασαν θετική άποψη για τον Τραμπ. Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ εγγεγραμμένων ψηφοφόρων που παρακολούθησαν το ντιμπέιτ, διεξήχθη από έναν οργανισμό δημοσκοπήσεων για λογαριασμό αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, περιλαμβανομένου του CNN.

Διαβάστε επίσης: Deutsche Bank: Τα σημεία που αποκαλύπτουν (;) τον νικητή του ντιμπέιτ Χάρις - Τραμπ

Η έρευνα έδειξε ότι 44% των ερωτηθέντων δεν είναι θετικά προδιατεθειμένοι έναντι της Χάρις μετά την τηλεμαχία, ενώ 51% των ερωτηθέντων απάντησαν αρνητικά για τον Τραμπ.

Ο Τραμπ προηγείται ωστόσο ξεκάθαρα σε ένα τομέα: περίπου 55% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι ο Τραμπ έχει περισσότερες ικανότητες στην οικονομία από την Χάρις, το σκορ της οποίας ήταν 35%.

Ωστόσο οι αριθμοί μπορεί να μην σημαίνουν και πολλά: 82% των ερωτηθέντων είπαν ότι η τηλεοπτική μονομαχία των δύο υποψηφίων δεν θα επηρεάσει την ψήφο τους το Νοέμβριο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βρετανία: Ξανά στάσιμη η οικονομία τον Ιούλιο

Νέο ρεκόρ παραγωγής για την Energean τον Ιούνιο

Στα χέρια της UniCredit το 9% της Commerzbank

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider