Hellenic Train: Ομαλοποιούνται σταδιακά τα σιδηροδρομικά δρομολόγια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Hellenic Train: Ομαλοποιούνται σταδιακά τα σιδηροδρομικά δρομολόγια
Τα δρομολόγια είχαν διακοπεί ύστερα από τη σύγκρουση αμαξοστοιχίας με πεσμένα δένδρα που είχαν πέσει στις γραμμές μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών.

Ομαλοποιούνται σταδιακά τα σιδηροδρομικά δρομολόγια αφού σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train υπάρχει αποκατάσταση της μονής γραμμής της κυκλοφορίας στο τμήμα Αφίδναι - Αυλώνα.

Νωρίς το πρωί, η αμαξοστοιχία 1531 (Χαλκίδα - Αθήνα ) είχε προσκρούσει σε πεσμένα δένδρα στις γραμμές, μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές και να ακινητοποιηθεί. Σύμφωνα με την Hellenic Train δεν υπήρξε τραυματισμός επιβατών ή προσωπικού.

Οι 35 επιβάτες της αμαξοστοιχίας 1531 μεταφέρθηκαν με την αμαξοστοιχία 1532 στον σταθμό των Αφιδνών. Λόγω των πεσμένων δέντρων στη γραμμή υπήρξε διακοπή κυκλοφορίας και προέκυψαν σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Η κυκλοφορία στο τμήμα Αφίδνες - Χαλκίδα υποκαταστάθηκε με λεωφορεία. Επίσης τα δρομολόγια του άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη υποκαταστάθηκαν από λεωφορεία, μέχρι την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα Αφίδναι - Οινόη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider