Τραμπ: Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραμπ: Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ
Ντόναλντ Τραμπ / Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών εξέφρασε την τεράστια αντιπάθεια του για την διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια με ανάρτησή του στο Truth.

«Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ». Με αυτή την ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την τεράστια αντιπάθεια του για την διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία δήλωσε και επίσημα ότι στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στηρίζει την Κάμαλα Χάρις.

Η Σουίφτ, η οποία έχει πάνω από 280 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram ανακοίνωσε την προτίμησή της προς την υποψήφια των Δημοκρατικών και αντιπρόεδρο των ΗΠΑ μετά το debate με τον Τραμπ, το οποίο κατά την γενική ομολογία δεν πήγε καλά για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών.

Στην ανακοίνωση για την προτίμησή της στις κάλπες, η Σούιφτ έκανε αναφορά στα fake news που διακινεί ο Τραμπ, δηλώνοντας ότι «ο απλούστερος τρόπος για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης είναι η αλήθεια. Θα ψηφίσω για την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς στις προεδρικές εκλογές του 2024».

Από την πλευρά του, πριν εκφράσει το μίσος του για το πρόσωπό της, την είχε χαρακτηρίσει ως «πολύ φιλελεύθερη», ενώ προειδοποίησε ότι «θα πληρώσει το τίμημα για αυτό από την αγορά».

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider