Η Εθνική Ασφαλιστική αφιερώνει τον Οκτώβριο στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού

Branded Content Team
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Εθνική Ασφαλιστική αφιερώνει τον Οκτώβριο στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού
Με στόχο ένα μέλλον με λιγότερες διαγνώσεις, η Εταιρία προχωρά σε ενέργειες ευαισθητοποίησης γύρω από τη νόσο.

Ο καρκίνος του μαστού, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, αποτελεί μια από τις συχνότερες μορφές καρκίνου που επηρεάζει τις γυναίκες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πρόληψη, μέσω του υγιεινού τρόπου ζωής, των τακτικών εξετάσεων και της έγκαιρης διάγνωσης, θεωρείται από τους επιστήμονες ένα από τα κυριότερα «όπλα» κατά της νόσου. Η Εθνική Ασφαλιστική έχει αφιερώσει τον μήνα Οκτώβριο στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, μέσα από διάφορες ενέργειες και τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας για την ευαισθητοποίηση γύρω από την πρόληψη της νόσου.

Στο μαζί κρύβεται η δύναμη!

Η καλή ψυχολογία των γυναικών που νοσούν και η υποστήριξη που λαμβάνουν από το κοινωνικό τους περιβάλλον παίζουν καθοριστικό ρόλο στον αγώνα που δίνουν για την υγεία τους. Μέσα από την ειδική ιστοσελίδα για τον καρκίνο του μαστού που δημιούργησε η Εθνική Ασφαλιστική στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα πρόληψης, ενώ υπογραμμίζει παράλληλα τη σημασία της συλλογικότητας.

Στο μαζί κρύβεται η δύναμη, αποκαλύπτουν οι προσωπικές ιστορίες τριών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της: της Αλεξάνδρας, της Έφης και της Κατερίνας. Οι τρεις μοναδικές μαρτυρίες των ανθρώπων της Εθνικής Ασφαλιστικής που ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού, οι ίδιες ή κάποιος δικός τους άνθρωπος, σε κάποια φάση της ζωής τους, καταγράφηκαν on camera και αποδεικνύουν ότι ο καρκίνος του μαστού δεν έχει ηλικία. Τα ανθρώπινα βίντεο έχουν ως στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους θεατές γύρω από την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και να τονίσουν ότι καμία γυναίκα δεν πρέπει να νιώθει μόνη!

Πριν από λίγο καιρό και για ακόμα μια χρονιά, η Εταιρία συμμετείχε ως Υπερήφανος Χορηγός στο 16o Greece Race for the Cure, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, Άλμα Ζωής. Μέσω του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε για το συγκεκριμένο event και τη συνεργασία με τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Δρα Αναστάσιο Παπαλαζάρου, η Εταιρία υπογράμμισε τον σπουδαίο ρόλο της διατροφής στην υγεία μας, αλλά και στην πρόληψη κατά των σοβαρών ασθενειών.

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των γυναικών

Από το 2022 έως σήμερα, η Εθνική Ασφαλιστική έχει βρεθεί στο πλευρό σχεδόν 5.000 ασφαλισμένων της με κακοήθη νεοπλάσματα μαστού. Μέσα από τα προγράμματα Full Health Διάγνωση και Full Health, προσφέρει πολύτιμες καλύψεις και παροχές στους ασφαλισμένους της, τόσο σε επίπεδο πρόληψης του καρκίνου του μαστού, όσο και σε επίπεδο αντιμετώπισης της νόσου.

Συγκεκριμένα, το διαγνωστικό πρόγραμμα Full Health Διάγνωση, καλύπτει το κρίσιμο κομμάτι της πρόληψης προσφέροντας ετήσιο έλεγχο με εξετάσεις αίματος, μαστογραφία, τεστ ΠΑΠ για τις γυναίκες. Το πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης Full Health, προσφέρει κάλυψη σε κακοήθη νοσήματα, μεταμοσχεύσεις αιμοποιητικών κυττάρων σε περιπτώσεις αιματολογικής κακοήθειας (με μια περίοδο αναμονής έξι μήνες από την έναρξη του συμβολαίου). Ακόμα, μετά το πέρας της πρώτης διετίας, παρέχει μια σειρά από καλύψεις που αφορούν τον καρκίνο του μαστού, όπως π.χ. την προληπτική μαστεκτομή ή υστερεκτομή, χημειοθεραπείες ή ακτινοθεραπείες.

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι εδώ για να μας προσφέρει την κατάλληλη υποστήριξη και τη φροντίδα που έχουμε ανάγκη όλοι μας και ο καθένας μας ξεχωριστά. Γιατί η υγεία μας είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.ethnikiasfalistiki.gr .

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider