Τραμπ: Ο Πούτιν με κάνει να σκέφτομαι ότι δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τραμπ: Ο Πούτιν με κάνει να σκέφτομαι ότι δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο
Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ / Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images
Ο Ρώσος πρόεδρος με «παίζει» αναφέρει ο Τραμπ, προσθέτοντας ότι πιθανόν να είναι απαραίτητες δευτερεύουσες κυρώσεις ως απάντηση. Έτοιμος για συνομιλίες με την Ουκρανία χωρίς προϋποθέσεις δηλώνει ο Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα πρέπει να βομβαρδίζει περιοχές αμάχων στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και πρόσθεσε ότι πιθανόν να είναι απαραίτητες δευτερεύουσες κυρώσεις ως απάντηση.

Διαβάστε ακόμα: Τραμπ: Πολύ κοντά σε συμφωνία για τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

"Δεν υπήρχε λόγος να ρίχνει ο Πούτιν πυραύλους σε περιοχές αμάχων και σε πόλεις τις τελευταίες ημέρες. Με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο. Με «παίζει» και αυτό μήπως θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε διαφορετικά, "Τραπεζικά" ή με "Δευτερεύουσες Κυρώσεις"; Υπερβολικά πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν!!!".

Ο Πούτιν, από την πλευρά του, επανέλαβε την ετοιμότητα της ρωσικής πλευράς για συνομιλίες με την Ουκρανία χωρίς προϋποθέσεις κατά τη συνάντησή του με τον απεσταλμένο του Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Γουίτκοφ είχε χθες Παρασκευή συνάντηση με τον Πούτιν στη Μόσχα που διήρκεσε τρεις ώρες για να συζητήσουν για το αμερικανικό σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία και ο Τραμπ είπε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται "πολύ κοντά σε συμφωνία" παρά την εμφανή διαφορά στις θέσεις τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μελόνι: Αναμένει ξεκάθαρη δέσμευση από τη Μόσχα ότι θα επιδιώξει την ειρήνη στην Ουκρανία

Μακρόν: Η Ουκρανία είναι έτοιμη για μια άνευ όρων εκεχειρία

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider