Πέντε λόγοι για τους οποίους η συνεργασία nrg- Shell Smart Club αποτελεί το deal της χρονιάς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέντε λόγοι για τους οποίους η συνεργασία nrg- Shell Smart Club αποτελεί το deal της χρονιάς
Πρόκειται για μία συνεργασία η οποία βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Motor Oil.

Όταν ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας ενώνει τις δυνάμεις του με το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης στον κλάδο των καυσίμων στην Ελλάδα, τότε σίγουρα πρόκειται για το deal της χρονιάς!

Η nrg ως μέλος του Shell Smart Club είναι ο μοναδικός πάροχος ρεύματος και φυσικού αερίου που προσφέρει πρόγραμμα επιβράβευσης στην αγορά με αποτέλεσμα οι πελάτες της να βγαίνουν διπλά κερδισμένοι. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή κίνηση της nrg, η οποία αναπτύσσει δυναμική πορεία στην αγορά προσφέροντας ανταγωνιστικά πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με την προμήθεια φυσικού αερίου μεγιστοποιώντας το όφελος του εμπορικού ή οικιακού καταναλωτή.

H συνεργασία αυτή βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Motor Oil και αποτελεί την επιτομή του ρητού «η ισχύς εν τη ενώσει» για πέντε κυρίως λόγους:

1) Δεν σταματά να προσφέρει πόντους Smart!: Με κάθε νέα σύνδεση στην nrg, οι καταναλωτές θα κερδίζουν αυτόματα έως 5.000 πόντους Smart, αλλά και επιπλέον πόντους Smart κάθε μήνα με την εξόφληση του λογαριασμού τους. Συγκεκριμένα, για κάθε νέα παροχή ρεύματος ή φυσικού αερίου οι ιδιώτες χρήστες θα κερδίζουν 1.000 welcome πόντους Smart, ενώ για συνδυασμό ρεύματος και φυσικού αερίου θα κερδίζουν 3.000 welcome πόντους Smart. Αντίστοιχα, οι επιχειρήσεις για κάθε νέα παροχή ρεύματος ή φυσικού αερίου θα κερδίζουν 2.000 welcome πόντους Smart και για συνδυασμό ρεύματος και φυσικού αερίου 5.000 welcome πόντους Smart.

2) Επιπλέον Πόντοι Smart: Με κάθε σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος ή/και φυσικού αερίου οικιακής ή επαγγελματικής παροχής για κάθε ευρώ κατανάλωσης οι χρήστες θα κερδίζουν έναν πόντο Smart και με τη χρήση e-bill θα έχουν τη δυνατότητα να τους διπλασιάζουν!

3) Διπλό κέρδος κάθε στιγμή: Οι καταναλωτές που επισκέπτονται το allsmart.gr, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα και να τα αποκτήσουν εύκολα με πόντους Smart από την nrg. Έτσι, κάθε πελάτης nrg έχει ένα ακόμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς μπορεί να συνδυάζει τις αγορές για το αυτοκίνητο, το σπίτι και την επιχείρησή του και να κερδίζει γρήγορα και εύκολα πλούσια δώρα, όντας μέλος του μεγαλύτερου προγράμματος ανταμοιβής πελατών στην αγορά ενέργειας & πρατηρίων καυσίμων στην Ελλάδα.

4) Η nrg είναι ... smart: Η nrg είναι ο μοναδικός πάροχος ρεύματος και φυσικού αερίου που προσφέρει πρόγραμμα επιβράβευσης στην αγορά. Και δεν σταματά εκεί… Εκτός από πόντους Smart, εξασφαλίζει επίσης ανταγωνιστικά προγράμματα ενέργειας στους πελάτες της προσφέροντας δωρεάν ρεύμα και δωρεάν φυσικό αέριο για το σπίτι και την επιχείρηση!

5) Εξειδίκευση και ισχυρό πελατειακό χαρτοφυλάκιο: Η nrg μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και διαθέτει ισχυρό πελατειακό χαρτοφυλάκιο, που περιλαμβάνει μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και σημαντικό μερίδιο μεταξύ των οικιακών καταναλωτών.

Πολλαπλά οφέλη από τα συνδυαστικά πακέτα της nrg

Τα οφέλη όμως για τον τελικό καταναλωτή δεν περιορίζονται μόνο στα προγράμματα ανταμοιβής. Η nrg παρέχει μεγάλες εκπτώσεις καθώς οι οικιακοί χρήστες που θα επιλέξουν το πακέτο TOTAL nrg 4U θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 30% δωρεάν ρεύμα και 30% φυσικό αέριο κάθε μήνα για δύο χρόνια. Παράλληλα, οι επαγγελματίες που θα επιλέξουν το πακέτο TOTAL nrg 4BUSINESS, έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν το ρεύμα και το φυσικό αέριο της επιχείρησης τους και να κερδίσουν έκπτωση έως και 25% στο ρεύμα και έως 20% στο φυσικό αέριο τους κάθε μήνα για έναν χρόνο. Τέλος, με το πακέτο nrg CONNECT οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν το ρεύμα στο σπίτι και την επιχείρησή τους και να μηδενίσουν το πάγιο στην επιχείρησή τους ανεξάρτητα από το τιμολόγιο στο οποίο ανήκουν.

«…γιατί η nrg είναι… Smart!»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider