Lidl Plus: Το πρόγραμμα πιστότητας καταναλωτών της νέας εποχής

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Lidl Plus: Το πρόγραμμα πιστότητας καταναλωτών της νέας εποχής
Μια καινοτόμα πρόταση που κάνει την αγοραστική εμπειρία άκρως ελκυστική.

Τα τελευταία χρόνια, ο σύγχρονος καταναλωτής αναζητά σταθερά την προστιθέμενη αξία που μπορεί να του προσφέρει μια επιχείρηση και γι αυτό είναι σκόπιμο οι εταιρείες να επενδύουν στη δημιουργία ολοκληρωμένων προτάσεων, σχεδιασμένων για να βρίσκονται πάντα στο πλευρό του. 

Η Lild Ελλάς αποδεικνύει εμπράκτως για ακόμη μια φορά ότι θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο των στρατηγικών της προτεραιοτήτων και λανσάρει στις 21 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus για αγορές στα 225 καταστήματα του δικτύου της, προσφέροντας στους εγγεγραμμένους χρήστες ελκυστικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα, για ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση. 

Το Lidl Plus είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, ένα πρόγραμμα πιστότητας της νέας εποχής που προσφέρει προστιθέμενη αξία στην αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή. Λειτουργεί αποκλειστικά σε smartphones (Android & iOS) και μέσω της εφαρμογής οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την εταιρία ακόμη καλύτερα, αλλά και η εταιρία τους πελάτες της και τις προτιμήσεις τους, προσφέροντάς τους μια άκρως ελκυστική αγοραστική εμπειρία, αλλά και μελλοντικά προσωποποιημένες προσφορές που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

 

insider

Είναι σχεδιασμένο στο πλαίσιο της ευρύτερης ψηφιακής κατεύθυνσης της Lidl Ελλάς, ενώ έχει ήδη εισαχθεί με μεγάλη επιτυχία σε κάποιες χώρες, με στόχο να ενισχύσει την αφοσίωση/εμπειρία του καταναλωτή στα προϊόντα, τις υπηρεσίες αλλά και τις αξίες της εταιρίας. 

Τι είναι αυτό που κάνει το Lidl Plus να ξεχωρίζει;

Η Lidl Ελλάς προσπαθεί καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο και λειτουργεί υπεύθυνα σε κάθε τομέα της επιχείρησης. Το αποδεικνύει εμπράκτως εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές βιωσιμότητας και περιορίζοντας  τη χρήση πλαστικού σε κάθε της δραστηριότητα και υπηρεσία. 

Προς αυτή την κατεύθυνση, το Lidl Plus είναι ένα πρόγραμμα πιστότητας που απευθύνεται στον σύγχρονο καταναλωτή, χωρίς πλαστική κάρτα, μόνο με το smartphone, εύκολα και απλά. 

Πρόκειται για μια εφαρμογή με πολλά πλεονεκτήματα, καθώς δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τις συναλλαγές και το ποσό που εξοικονομεί μέσω των ηλεκτρονικών αντιγράφων αγορών.

insider

Παράλληλα, παρέχει πρόσβαση στα ψηφιακά φυλλάδια της Lidl, ενώ προσφέρει και μια νότα διασκέδασης μέσω της λειτουργίας «Ξύνεις Κερδίζεις»!

insider

Ο καθένας μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή δωρεάν από το App Store/Google Play Store, να κάνει γρήγορα και εύκολα εγγραφή και να απολαύσει άμεσα το περιεχόμενο του Lidl Plus.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή: Το Lidl Plus θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες. Μελλοντικά, θα προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προσωποποιημένες προσφορές, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, εκπτώσεις και ειδικές προωθητικές ενέργειες.

insider

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider