AB Βασιλόπουλος: Επένδυση 10 εκατ. ευρώ στο ηλεκτρονικό κατάστημα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
AB Βασιλόπουλος: Επένδυση 10 εκατ. ευρώ στο ηλεκτρονικό κατάστημα

Το ηλεκτρονικό του κατάστημα ενισχύει περαιτέρω η ΑΒ Βασιλόπουλος προχωρώντας σε μία επένδυση που φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ και τα οποία αναμένεται ξεπεράσει το επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για το το ΑΒ Home Shop Center, ένα “dark store”, το οποίο ήδη εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες στην Αττική. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας «το AB Home Shop Center ήρθε για να αναβαθμίσει περαιτέρω τις ηλεκτρονικές αγορές, με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, τεχνολογία αιχμής και χρήση “έξυπνων” εφαρμογών στη διαχείριση και λειτουργία του, οι οποίες διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων, την ταχύτερη και πιο “οικολογική” προώθηση της online παραγγελίας σου. Αυτή τη στιγμή, διαθέτει ποικιλία 11.000 προϊόντων, μια ποικιλία που καθημερινά εμπλουτίζεται».

Νέες θέσεις εργασίας

Ήδη όπως επισημαίνεται για τη λειτουργία του έχουν δημιουργηθεί 260 νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες μάλιστα αναμένεται να φτάσουν τις 400.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι σύμφωνα με έρευνα του ΙΕΛΚΑ από την αρχή της πανδημίας έως τον Σεπτέμβριο του 2020 οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ, εκτιμάται ότι δαπάνησαν 4,7 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία και ανάπτυξη των ηλεκτρονικών τους καταστημάτων ενώ έως το τέλος του 2020 το ποσό αναμένεται να φτάσει ακόμη και τα 8 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Πώς τα Online σούπερ μάρκετ «γλίτωσαν» τα ρεκόρ καθυστερήσεων στο δεύτερο lockdown

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider