Μπαρτσελόνα: Εξετάζει πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της στην BofA

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπαρτσελόνα: Εξετάζει πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της στην BofA
Η Μπάρτσα αναμένεται να αποφασίσει για την πώληση του 25% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της σε σχετική ψηφοφορία των μελών της στις 16 Ιουνίου.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση μέρους των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του συλλόγου στην Bank of America (BofA) έναντι 600 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Condidencial.

Ο σύλλογος ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις για την παραχώρηση του 8% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στο fund CVC Capital, αλλά αποφάσισε να αποσυρθεί από αυτές τις διαπραγματεύσεις και να επικεντρωθεί στις συζητήσεις με την BofA, μετέδωσε το Bloomberg.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Confidencial, η Μπάρτσα αναμένεται να αποφασίσει για την πώληση του 25% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της σε σχετική ψηφοφορία των μελών της στις 16 Ιουνίου.

Σημειώνεται πως η BofA ήταν μια από τις τράπεζες που χρηματοδότησαν την ανακατασκευή του Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακόμα, η Goldman Sachs βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου για νέο δάνειο, έχοντας δώσει στο παρελθόν δάνειο 525 εκατ. ευρώ στην Μπάρτσα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι του NBA: Ο Lebron James συντρίβει το ρεκόρ των κερδών -Στο Νο 4 ο Αντετοκούνμπο

gazzetta
gazzetta reader insider insider