Στις 22 Νοεμβρίου η ημερίδα της DDC Financial Group για τη διαχείριση των NPLs

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στις 22 Νοεμβρίου η ημερίδα της DDC Financial Group για τη διαχείριση των NPLs
Την ετήσια εκδήλωσή της για θέματα Διαχείρισης Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων θα φιλοξενήσει στις 22 Νοεμβρίου η DDC Financial Group, στο Divani Caravel στο κέντρο της Αθήνας.

Την ετήσια εκδήλωσή της για θέματα Διαχείρισης Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων θα φιλοξενήσει στις 22 Νοεμβρίου η DDC Financial Group, στο Divani Caravel στο κέντρο της Αθήνας.

Με μια σειρά από ενημερωτικές συναντήσεις όπου θα συμμετάσχουν ανώτερα ηγετικά στελέχη στον χώρο, οι εκπρόσωποι της αγοράς θα ενημερωθούν για τη δραστηριότητα της αγοράς και τις επενδυτικές προοπτικές σε δανειακά χαρτοφυλάκια στη Νότια Ευρώπη, καθώς επίσης για τις ευκαιρίες για επενδυτές στις συγκεκριμένες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων και τις αγορές τους.

Επιμελημένη για ένα κοινό με ποικίλο υπόβαθρο δραστηριοτήτων σε περιουσιακά στοιχεία ενεργητικού, το οποίο περιλαμβάνει επενδυτές, τράπεζες, διαχειριστές κεφαλαίων, εταιρείες ακινήτων, παρόχους τεχνολογικών λύσεων, κορυφαίες συμβουλευτικές εταιρείες και άλλους ενδιαφερόμενους, η σύνοδος της DDC θα φιλοξενήσει κορυφαίους «παίκτες» από όλη την περιοχή, προσελκύοντας ομιλητές και εκπροσώπους από χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Κύπρο και την Ελβετία, συμπληρώνοντας την ελληνική συμμετοχή.

Πλέον στην 9η διοργάνωσή της στην Αθήνα, η εκδήλωση έχει γίνει ορόσημο σε αυτόν τον κλάδο, προσφέροντας ευκαιρία ενημέρωσης για τις τελευταίες τάσεις στην επίλυση των ΜΕΔ, αλλά και επαγγελματικής δικτύωσης. Προσελκύοντας συμμετοχές ανώτατου επιπέδου στελεχών από όλο τον κόσμο, η εκδήλωση παρέχει την ευκαιρία για συναντήσεις και συζητήσεις αναφορικά με τις τρέχουσες προκλήσεις και τις μελλοντικές εξελίξεις του κλάδου σε ένα ολοένα πιο περίπλοκο περιβάλλον για τη διαχείριση των ΜΕΔ, με αυξανόμενο πληθωρισμό, υψηλά επιτόκια και ολοένα υψηλότερο ενεργειακό κόστος.

Ο σχεδιασμός και ο χώρος της εκδήλωσης θα επιτρέψουν στενές αλληλεπιδράσεις μεταξύ συμμετεχόντων από εταιρείες όπως PwC, Intesa Sanpaolo, Alpha Bank, Bain Capital, Quant, APS, Alvarez & Marsal, Delfi Partners, doValue, Sioufas & Associates, Intrum, EOS και πολλές άλλες.

Οι πιο σημαντικές συνεδρίες περιλαμβάνουν θέματα όπως Ανάπτυξη της Δευτερογενούς Αγοράς, Τεχνολογία & Καινοτομία, Ακίνητα: Επιρροές και Προοπτικές και Εστίαση στην Εξειδίκευση & Ενοποίηση υπηρεσιών. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μια συνεδρία αφιερωμένη στις τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα με ομιλητές αντιπροσωπευτικούς τομείς του κλάδου συμπεριλαμβανομένων των συστημικών τραπεζών, των μικρότερων συνεταιριστικών τραπεζών και του ΤΧΣ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Ποιοι γλιτώνουν την έντοκη επιστροφή της κρατικής ενίσχυσης 

Η ΕΚΤ και όχι η Eurostat αρμόδια για την τύχη των εγγυήσεων του «Ηρακλή»

Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα myθέρμανση για την υποβολή των αιτήσεων

gazzetta
gazzetta reader insider insider