HBP: Με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες θεμελιώνει μια στενή και μακροχρόνια συνεργασία με τον πελάτη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
HBP: Με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες θεμελιώνει μια στενή και μακροχρόνια συνεργασία με τον πελάτη
Η εταιρεία HBP Α.Ε. είναι ανεξάρτητο μέλος της Delphi Alliance στην Ελλάδα, έδρα της οποίας είναι η Κύπρος.

Ας συστηθούμε

Η εταιρεία ΗΒΡ Ορκωτοί Ελεγκτές – Λογιστές A.E. ιδρύθηκε το 2006 από τους Χαράλαμπο Μπιλλίνη και Βασιλική Πασχαλίδου, δύο αναγνωρισμένους ορκωτούς ελεγκτές - λογιστές, με υψηλή επαγγελματική αφοσίωση και προσόντα διακριτά σε κάθε πεδίο απασχόλησης, ανεξαρτήτως αντικειμένου και μεγέθους. Στη συνέχεια, η εταιρεία πλαισιώθηκε από νέα ταλαντούχα στελέχη με διαφορετικό background, στα οποία επενδύει με συνεχή εκπαίδευση, προκειμένου οι γνώσεις τους να είναι πάντα ενημερωμένες με τις τελευταίες ισχύουσες διατάξεις σε λογιστικά, ελεγκτικά, χρηματοοικονομικά και φορολογικά θέματα.

Οι Partners της ΗΒΡ έχουν μακρόχρονη εμπειρία σε τακτικούς και ειδικούς ελέγχους, κατάρτιση ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων, γνωμοδοτήσεις, μετατροπές εταιρειών, εξαγορές, συγχωνεύσεις και αποσχίσεις κλάδων, αποτιμήσεις εταιρειών, εκκαθαρίσεις, μετατροπές από Ε.Γ.Λ.Σ. σε Δ.Π.Χ.Π. και ειδικούς ελέγχους για εισαγωγή εταιρειών στο Χ.Α.

Η εταιρεία

Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από καταρτισμένους αποφοίτους Οικονομικών Πανεπιστημίων της Ελλάδος και του εξωτερικού, με ειδίκευση και εργασιακή εμπειρία σε τομείς όπως: Λογιστική, Ελεγκτική, Φορολογία, Χρηματοοικονομικά. Όλα τα στελέχη της εταιρείας είναι μέλη του Σ.Ο.Ε.Λ. (Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών), που είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας (IFAC).

Τα στελέχη (εταίροι/εργαζόμενοι) της ΗΒΡ έχουν ιδιαίτερη επαγγελματική αφοσίωση και κατάρτιση, ώστε να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε κάθε πελάτη.

Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Ν. Ιωνία, Ιφιγενείας 81 & Βελικοπούλου, πλησίον του κόμβου της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας με την Αττική Οδό. Η εύκολη πρόσβαση των γραφείων έχει ως αποτέλεσμα την συχνή προσωπική επαφή των συνεργατών της εταιρείας με τους πελάτες της Διεθνές Δίκτυο

Η εταιρεία HBP Α.Ε. είναι ανεξάρτητο μέλος της Delphi Alliance στην Ελλάδα, έδρα της οποίας είναι η Κύπρος. Η HBP Α.Ε. πληρεί τις υποχρεώσεις και χαίρει τα δικαιώματα που απορρέουν από την σχέση αυτή.

Η Delphi Alliance είναι ένα Δίκτυο συνεργαζόμενων εταιριών, που διακρίνονται στους τομείς δραστηριοποίησης τους στη χώρα τους, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς της Λογιστικής, της Ελεγκτικής, των Φορολογικών Υπηρεσιών, της Χρηματοοικονομικής Συμβουλευτικής, της Συμβουλευτικής Διοίκησης, της Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων, των Νομικών υπηρεσιών και
Εκκαθαρίσεων, της Συμβουλευτικής Καταπιστεύματος, της Πληροφορικής, του Μάρκετινγκ & της Διαφήμισης κ.α.

Το πεδίο εφαρμογής αυτού του δικτύου συνεργαζόμενων εταιριών είναι να συνδέσει καταξιωμένους επαγγελματίες από δώδεκα διαφορετικούς κλάδους υπηρεσιών σχετιζόμενες με την επιχειρηματικότητα της χώρας.

Όραμα

Θέλουμε να βρισκόμαστε στο κέντρο του επιχειρηματικού γίγνεσθαι, παρακολουθώντας το συνεχώς μεταβαλλόμενο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον, αποκτώντας νέες γνώσεις και διαφοροποιώντας την εταιρεία μας από τις συνηθισμένες προσφερόμενες υπηρεσίες στον κλάδο.

Οι αξίες μας

Οι αξίες που πρεσβεύει η εταιρεία είναι οι ακόλουθες:

• Ακεραιότητα
• Επαγγελματισμός
• Εχεμύθεια
• Υπευθυνότητα
• Κατάρτιση
• Εργατικότητα
• Συνέπεια
• Αντικειμενικότητα

Οδηγημένοι από τις παραπάνω αξίες, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ανταποκρινόμενοι άμεσα στις ανάγκες των πελατών, ικανοποιώντας τις προσδοκίες τους και θεμελιώνοντας μια στενή και μακροχρόνια συνεργασία.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας προσφέρει με επιτυχία υπηρεσίες όπως Εξωτερικούς, Εσωτερικούς, Διαχειριστικούς Ελέγχους, Ενδοομιλικές Συναλλαγές, Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις, Μετατροπές Ε.Γ.Λ.Σ σε Δ.Π.Χ.Π., Εκκαθαρίσεις, Λογιστικές και Φορολογικές Γνωμοδοτήσεις, Αποτιμήσεις Εταιρειών, Συγχωνεύσεις & Εξαγορές, Μετασχηματισμούς Εταιρειών, Επιχειρηματικά σχέδια κ.α.

Τομείς Δραστηριότητας

Η εταιρεία προσφέρει με επιτυχία τις υπηρεσίες της σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως της βιομηχανίας, του χονδρικού, λιανικού εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών, των εναλλακτικών πηγών ενέργειας, των κατασκευαστικών/ τεχνικών εταιρειών, των τουριστικών & ξενοδοχειακών εταιρειών, των υπηρεσιών υγείας, των κτηματικών, χρηματιστηριακών εταιρειών, της τεχνολογίας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των τηλεπικοινωνιών, των δημόσιων ασφαλιστικών ταμείων, των μη κερδοσκοπικών οργανισμών κ.α.

Ένας αξιόπιστος συνεργάτης

Η HBP από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχει αξιοσημείωτη ανάπτυξη, βασισμένη στον επαγγελματισμό και την συνεχή επαφή των στελεχών της με τις εξελίξεις στον κλάδο.

Η δοκιμασμένη επαγγελματική διαδρομή των ιδρυτικών μελών της, η επιτυχημένη επάνδρωσή της με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και η σύγχρονη αντίληψη λειτουργίας της, συγκροτούν μια υψηλών προσδοκιών επιλογή για κάθε μορφής επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ένας αξιόπιστος συνεργάτης, ενήμερος και πανέτοιμος, που βρίσκεται πάντα στην διάθεσή σας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider