Intracom: Σε συζητήσεις για πώληση της IDE αλλά διαψεύδει πως έχει κλείσει το deal

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intracom: Σε συζητήσεις για πώληση της IDE αλλά διαψεύδει πως έχει κλείσει το deal
Η Εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση της IDE, μιας σύγχρονης και πρωτοπόρας αμυντικής βιομηχανίας. Ωστόσο αυτή τη στιγμή, οι συζητήσεις αυτές δεν έχουν καταλήξει σε ανακοινώσιμο αποτέλεσμα.

Επιβεβαίωση πως βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση της IDE αλλά και διάψευση πως έχει κλείσει η συμφωνία, δημοσιοποίησε με ανακοίνωση της η Intracom Holdings, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα.

Αναλυτικά, η εταιρεία αναφέρει στην ανακοίνωση της:

Η INTRACOM HOLDINGS (ATHEX: INTKA), με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας radar «έκλεισε η πώληση της INTRACOM DEFENSE» και σε συνέχεια των σχετικών Ανακοινώσεών της στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 20ης Δεκεμβρίου 2022, επαναλαμβάνει ότι η Εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση της IDE, μιας σύγχρονης και πρωτοπόρας αμυντικής βιομηχανίας. Ωστόσο αυτή τη στιγμή, οι συζητήσεις αυτές δεν έχουν καταλήξει σε ανακοινώσιμο αποτέλεσμα.

Προς τούτο η Εταιρεία, προς προστασία του επενδυτικού κοινού, αλλά σε ανταπόκριση της εμπιστοσύνης που το ευρύ κοινό δείχνει σ’ αυτήν, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της , προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

EpsilonNet: Δυνατό 2022 με ενισχυμένο τζίρο και κερδοφορία

Intracom Telecom: Νέο έργο σταθερής ασύρματης πρόσβασης στο Σουδάν

ΤτΕ: Η αξιολόγηση των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς ελληνικών ομολόγων για το 2022

gazzetta
gazzetta reader insider insider