ΗΠA: 1.700 απολύσεις και κλείσιμο 2 μονάδων από την Tyson Foods

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠA: 1.700 απολύσεις και κλείσιμο 2 μονάδων από την Tyson Foods
Με τη διοίκηση της εταιρείας να ανακοινώνει πως εργάζεται με το προσωπικό για μετεγκατάσταση ορισμένων υπαλλήλων σε άλλες μονάδες της.

Στις απολύσεις 1.700 εργαζόμενων της θα προχωρήσει η Tyson Foods τον Μάιο, κλείνοντας 2 μονάδων πουλερικών, σύμφωνα με το CNBC.

H αμερικανική εταιρεία τροφίμων θα βάλει λουκέτο στα εργοστάσια της το Βαν Μπιούρεν το Άρκανσο και στον Γκλεν Άλεν της Βιρτζίνια στις 12 Μαΐου με τη ζήτηση να ανακατευθύνεται σε άλλα εργοστάσια της Tyson Foods.

Το εργοστάσιο στο Άρκανσο απασχολεί 692 υπαλλήλους και το εργοστάσιο στη Βιρτζίνια 969, με τη διοίκηση της εταιρείας να ανακοινώνει πως εργάζεται με το προσωπικό για μετεγκατάσταση ορισμένων υπαλλήλων σε άλλες μονάδες της.

Υπενθυμίζεται πως τα κέρδη της Tyson Foods για τη χρήση του α' οικονομικού τριμήνου έφτασαν τα 316 εκατ. δολάρια έναντι 1,121 δισ. δολαρίων το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021.

Τα συνολικά έσοδα από πωλήσεις έφτασαν τα 13,26 δισ. δολάρια έναντι 12,93 δισ. δολαρίων στο αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα και ενώ οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα 13,51 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Meta: Νέος γύρος μαζικών απολύσεων - «Μαχαίρι» σε ακόμα 10.000 θέσεις εργασίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider