Έλον Μασκ: Θα πεθάνω στον Άρη, αν είμαι τυχερός

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έλον Μασκ: Θα πεθάνω στον Άρη, αν είμαι τυχερός
Ο Έλον Μασκ αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να πεθάνει στον Άρη – αν είναι «τυχερός», σε ένα tweet που δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο αν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.

Ο Έλον Μασκ αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να πεθάνει στον Άρη – αν είναι «τυχερός», σε ένα tweet που δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο αν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.

Το πολυσυζητημένο αφεντικό των Τwitter, Tesla και SpaceX «δεν κρατάει τη γλώσσα του» όταν πρόκειται να πει τις απόψεις του στα social media. «Θα πεθάνω στην Αμερική (ή στον Άρη αν είμαι τυχερός)» ανέφερε σε ένα «τιτίβισμά» του και ήρθε ως απάντηση σε έναν χρήστη που κατέγραφε στατιστικά στοιχεία για τον αριθμό των «Αμερικανών που προετοιμάζονται για ένα σενάριο ολικής καταστροφής».

Τα στατιστικά στοιχεία, για τα οποία δεν υπάρχει παράσχει πηγή, υποστηρίζουν ότι το 59% των Αμερικανών 18-24 ετών κάνουν ήδη σχέδια για την ημέρα της κρίσης, με την απάντηση του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο να προκαλεί αναπάντεχα μια έκρηξη αντιδράσεων από τους ακολούθους του.

«Σε παρακαλώ, μείνε ζωντανός για όσο το δυνατόν περισσότερο η γη σε χρειάζεται» ανέφερε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος του ζήτησε να πάνε μαζί μια βόλτα στον Άρη.

Παράλληλα, μεγάλο μπλέξιμο επικρατεί στο Twitter με τα μπλε σημάδια επαλήθευσης παλαιού τύπου τα οποία η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δεσμεύτηκε να αφαιρέσει την 1η Απριλίου. Η επιχείρηση, με επικεφαλής τον δισεκατομμυριούχο, προκαλεί μεγάλη σύγχυση κάνοντας τους παλαιότερους επαληθευμένους χρήστες να μην διακρίνονται από αυτούς που έχουν πληρώσει για το μπλε σημάδι, σύμφωνα με την νέα πολιτική του μέσου.

Ο Μασκ δήλωσε τον προηγούμενο μήνα ότι οι επαληθευμένοι χρήστες θα έβλεπαν τα μπλε σήματα να αφαιρούνται από την υπηρεσία, εκτός αν κατέβαλαν μηνιαία χρέωση 8 δολαρίων στη λειτουργία συνδρομής του Twitter Blue. Οι εταιρείες θα έπρεπε να πληρώνουν 1.000 δολάρια το μήνα για ένα χρυσό σήμα επαλήθευσης.

Ως αποτέλεσμα, χιλιάδες χρήστες υψηλού προφίλ της πλατφόρμας αναγκάστηκαν να χάσουν τα μπλε σήματα τους. Αλλά τα παλιά μπλε σήματα παρέμειναν στη θέση τους παρά την αναμενόμενη αφαίρεση τους την 1η Απριλίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

EY-Economist Impact: Κερδοφορία των επιχειρήσεων και καταναλωτικές προσδοκίες, οι κινητήριες δυνάμεις για βιώσιμη ανάπτυξη

Καθαρά κέρδη ρεκόρ για την tbi bank το 2022 - Ισχυρή ανάπτυξη στην Ελλάδα

Συγχωνεύονται Χήτος και Green Cola - Τα επόμενα βήματα

gazzetta
gazzetta reader insider insider