Netflix: Βυθίζεται η μετοχή μετά από τα κατώτερα των εκτιμήσεων αποτελέσματα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Netflix: Βυθίζεται η μετοχή μετά από τα κατώτερα των εκτιμήσεων αποτελέσματα
Η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα καθυστερήσει η εφαρμογή της «καταστολής» του διαμοιρασμού των password εισόδου στην πλατφόρμα. 

Μεικτά αποτελέσματα ανακοίνωσε η Netflix μετά το κλείσιμο της Wall Street την Τρίτη, φέρνοντας μετασυνεδριακές απώλειες έως και 10% στη μετοχή.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα καθυστερήσει η εφαρμογή της «καταστολής» του διαμοιρασμού των password εισόδου στην πλατφόρμα.

Αρχικά, το Netflix είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιηθεί αργά το πρώτο τρίμηνο, αλλά την Τρίτη είπε ότι θα το κάνει στο δεύτερο τρίμηνο.

«Αν και αυτό σημαίνει ότι μέρος της αναμενόμενης αύξησης των μελών και τα οφέλη από τα έσοδα θα μειωθούν το τρίτο τρίμηνο αντί για το δεύτερο τρίμηνο, πιστεύουμε ότι αυτό θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα τόσο για τα μέλη μας όσο και για την επιχείρησή μας», επεσήμανε η εταιρεία στην ανακοίνωση αποτελεσμάτων της.

Αναλυτικά, στα κέρδη ανά μετοχή η Netflix ανακοίνωσε 2,88 δολάρια έναντι 2,86 δολάρια αναμενόμενα ενώ στα έσοδα ανακοίνωσε 8,16 δισ. δολάρια έναντι 8,18 δισ. δολαρίων που αναμένονταν.

Την Τρίτη, το Netflix «αποχαιρέτησε» την επιχείρησή αποστολής DVD στους πελάτες. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Τεντ Σαράντος, δήλωσε σε μια ανάρτηση ότι θα τερματίσει εν τέλει την επιχείρηση DVD, η οποία «συνεχίζει να συρρικνώνεται».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Goldman Sachs: Κάτω από τις εκτιμήσεις τα έσοδα στο α' τρίμηνο - «Σώθηκαν» τα κέρδη

Johnson & Johnson: Άνοδος 5,6% των πωλήσεων στο α' τρίμηνο - Αναθεώρηση του guidance

gazzetta
gazzetta reader insider insider